SocialSense je prešao brojku od 2.000 domaćih stranica

SocialSense je prešao brojku od 2.000 domaćih stranica koje se analiziraju. Čini se da su korisnici i voditelji stranica prepoznali funkcionalnosti SocialSensea i vrijednosti analize Facebook stranica. 

Dokaz da su se školarci vratili u svoj uobičajen ritam je i prošlotjedni rezultat interakcije na stranici tinejdžerskog časopisa OK je OK (22.819), koja je ujedno imala 4 najuspješnija prošlotjedna statusa. Na drugom mjestu se nalazi 24 sata (10.024), a stranica mudremisli.com nastavlja se sve uspješnije boriti sa značajno većim stranicama, a po popularnost te se nalazi na trećem mjestu (7.764). Slijede Tportal hr (7.169) i Gonzo putopis uživo (6.748). Zanimljivo je da je inače vrlo aktivan Jutarnji nakon dugo vremena ispao s liste 5 najinteraktivnijih stranica.

Ovotjedne brojke najbrže rastućih stranica daju naslutiti da je zavladalo zatišje pred buru jesenskih kampanja. Najbrže rastuća stranica ovog tjedna je Index hr (4.479). Među prvih pet se još nalaze Pet centar (3.495), NK Dinamo Zagreb koji je svoj uspjeh s terena preselio i na Facebook (3.457), zatim Croatia (2.630) i Moj Posao (2.298).

Status Tko bi htio da ljeto traje barem do nove godine, neka stisne sviđa mi se! nalazi se na prvom mjestu. (6.099), slijede još 3 statusa sa stranice OK je OK, nakon čega slijedi status sa stranice Recepti.

Portal SocialSense.me vodi zagrebačka agencija Drap, specijalizirana za promociju na društvenim medijima, koja svakog tjedna ovim putem izvještava javnost o značajnijim događanjima na hrvatskom Facebooku i rezultatima najboljih domaćih Facebook stranica. Stranice koje želite pratiti na Facebooku možete i sami dodavati na Socialsense.me te ih uspoređivati s odabranim od 2000 ponuđenih stranica.

Kontakt osoba:
Josipa Račić
Email: josipa.racic@drap.hr
Telefon: +3851/4820-044
http://www.socialsense.me/ 

Komentari (1):
Hrc 23. rujna 2011. (07:50)

Ovo je super stvar

Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.