Web::Strategija 14 - Od weba do neba

Bilo da ste web developer ili poslovni čovjek (manager, poduzetnik, ...) koji traži web developere (dizajnere, programere..), preporučamo dolazak na nadolazeću regionalnu edukativnu konferenciju Web::Strategija 14 - Od weba do neba. Održat će se u Zagrebu od 14. do 16. lipnja

Prvi dan Web::Strategije 14 koja je posvećena web tehnologijama, 14. 06. 2012., su edukativna predavanja vrsnih stručnjaka u Hypo centru u Zagrebu. Pričat će se o optimizaciji, skaliranju i integraciji velikih web servisa, te Vas educirati o nadolazećim novostima i standardima u tehnologijama. Među brojnim poznatim imenima iz svijeta weba od predavača izdvajamo: Berislav Lopac, Nedim Šabić, Saša Cvetojević, Bojan Bajgorić-Šantić...

Drugi i treći dan konferencije, 15. i 16. 06. 2012. svi zainteresirani mogu pohađati specijalizirane radionice i seminare koje organizira Web::Edukacija, a održavaju se u VMD poslovnoj zgradi u Zagrebu, i to:

Kada se prijaviti za Web::Strategiju 14?

Preporučamo online prijavu već danas po povoljnijoj cijeni. Provjerite cijene za svaki pojedini dan, kao i popuste koje možete ostvariti.

Svi članovi Web::Kluba imaju besplatan ulaz i dovoljno je prijaviti se prije rasprodaje svih ulaznica. Sad je upravo najbolji trenutak za prijavu u Web::Klub jer traje akcija za članstvo.

Zlatna nagrada Web::Strategije 

Na ovoj 14. po redu Web::Strategiji dodjeljuje se u dvije kategorije:

Prijave se primaju do 01. 06. 2012. u 14h, a priznanja će se svečano uručiti na glavni dan konferencije - 14. 06. 2012.

 

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.