Tko zna - zna, a ako ne zna - zna Znatko!

Odgovore na mnoga pitanja iz sfere internetskog marketing, online oglašavanja, web dizajna, web promocije, izrade web stranica, društvenih mreža možete postaviti na novom Q&A sustavu (Questions & Answers System) koji je danas instaliran kako bi svim posjetiteljima omogućio učenje kroz bazu pitanja i odgovora na njih. Ovaj najnoviji Q&A sustav se zove - Znatko. Prvenstveno je namijenjen polaznicima Web Marketing Akademije i seminara Web::Edukacije, ali je otvoren za sve željne znanja ili pomaganju onima koji su na početku.

Kako Znatko funckionira? Jednostavno. Pitajte preko Znatka tematsko anonimno pitanje i očekujte stručni odgovor. Ako ga i ne dobijete odmah, pričekajte malo, stručnjaci moraju malo i spavati. :) Ne odgovaraju istog trena, već s vremenom. Kad-tad će se odgovor pojaviti.

Osim toga, s vremeno će Znatko sadržavati bazu svih dosadašnjih pitanja i odgovora. Nju ćete moći jednostavno pretraživati. Do tada Vam preostaje - da pitate. Vjerujemo da će Vam biti odgovoreno.

Što znače tematska pitanja za Znatka? Tematska pitanja znače pitanja koja tematski odgovaraju u područje weba, a na koje web-zajednica može dati stručan odgovor. Pitanje "kako popraviti bojler" sigurno ne spada u tu tematiku vezanu uz web tj. internet.

Kako postavljati pitanja? Sva pitanja možete postavljate uz ostavljanje nadimka (username) tako da su u potpunosti anonimna za javnost. Ne mora Vas biti sram ako ste poznata osoba, ljudi Vas znaju, a Vas zanima odgovor na neko banalno pitanje. Zato - probajte već danas. Kliknite ovdje na Znatka!

Btw, ako Vas zanima, tematska pitanja se za sada postavljaju samo u tri najbitnije kategorije za Znatka:

  1. Web Marketing
  2. Web Programiranje
  3. Web Dizajn

Trenutko možemo vidjeti da je najživahnije u kategoriji Web Marketing. Prema riječima organizaotra tj. Web::Edukacije - ostale kategorije se mogu svesti u navedene. No, kažu, to je samo za početak. Kako će prolaziti vrijeme, razmišljaju o proširenju.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.