Video streaming servisi

Video streaming servisiYouTube ne treba posebno predstavljati - no da li znate da Aquarius Records Youtube kanal ima više od 111 milijuna pregleda, više od 85 tisuća pratitelja i preko 1200 postavljenih pjesama. Na kanalu se mogu naći mnogi kompletni albumi ali i koncerti (Oliver, Nina, ...).

Google, vlasnik YouTube-a, polako integrira glazbu u svoje usluge. Tako je Google Play za Android postao digitalni ormar za glazbu gdje korisnici kupuju, trguju i organiziraju zbirku pjesama, a na YouTube servisu svatko će moći slušati pjesme besplatno. Za obje se usluge nagađa kako će imati mogućnost otključavanja novih usluga za određenu svotu novaca, no glavne funkcionalnosti ostat će besplatne.

Daily Motion je video streaming portal vrlo sličan Youtubeu.Naime, počeli smo dobijati upite korisnika iz Njemačke kojima je Youtube, radi pravne zavrzlame, onemogućio gledanje naših spotova. Aquarius Records Daily Motion kanal nema tih problema i sve spotove napokon možete gledati bez ograničenja.

Nove singlove Aquarius Recordsa složili smo u setove koje možete čuti preko Mixclouda potpuno besplatno - a ako instalirate aplikaciju za pametne telefone, možete slušati sve i u pokretu. Provjerite sve njihove dosadašnje mixeve ili otkrijte neke druge kanale koji vas zanimaju - Mixcloud.

Deezer je streaming servis koji možete koristiti uz mjesečnu pretplatu - a sve što je na njemu (Wikipedia kaže 30 milijuna pjesama), možete preslušavati neograničen broj puta. Uključuje izradu playlista, radio, aplikaciju koja skida pjesme ako idete u zonu bez interneta i još mnoge mogućnosti.

Najpoznatija digitalna prodavaonica još nije dostupna u Hrvatskoj ali izdanja Aquarius Recordsa su dostupna na iTunesima. Vjerujemo da će uskoro postati dostupan i u Hrvatskoj.

Amazon ima lokacije na desetak teritorijalnih domena - i sve imaju i MP3 dućan. Potražite Aquarius i tamo.

Spotify (streaming portal sličan Deezeru) bi u Hrvatsku trebao stići krajem 2014. Svima koji traže naša izdanja, Aquarius Records je dostupan na Spotify servisu, pa se radujemo i ovom kanalu slušanja glazbe.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.