Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: ZaDIMite na Weboo 2015!

10.12.2014

Tri su mjeseca do najnovije konferencije o internetskom marketingu 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga' koja se čini tako daleko, a doći će tako brzo. U našim redovima je gužva; pripreme su užurbane, radi se na svakom segmentu birajući najkvalitetnije teme i predavače, a ovaj put nam je zadatak iznenaditi vas i atmosferom.

Nikako ne propuštajte i ne zaboravite 19.03.2015. kada ćete prisustvovati najdinamičnijoj, najsimpatičnijoj i najzapamćenijoj konferenciji u opuštenoj atmosferi za ugodno druženje i kvalitetnu edukaciju.

Četvrtak, 19.03., za akreditacijskim stolom zatražite svoju kotizaciju koju do 31.12. i zvuka vatrometa možete kupiti po povlaštenoj cijeni s blagdanskim popustom od samo 600 kn (PDV uključen u cijenu). Super rana cijena kotizacije je za sve pustolove koji vole iznenađenja s tematikom web marketinga i vjerni su posjetioci dosadašnjih konferencija te imaju povjerenja u organizaciju dobrih tema, predavača, pristupa publici i znaju da će dobiti i više od očekivanog.

Cijene kotizacija se nakon 31.12. sve brže penju po ljestvama prema gore pa svakako do kraja 12. mjeseca REZERVIRAJTE svoju ulaznicu po maksimalno sniženoj cijeni jer na vrhu će ljestava cijena kotizacije iznositi 1500 kn.

Uskoro se otvaraju i prijave za nagrade Masterweb u tri kategorije:

Najbolje internetsko bankarstvo

Najbolja foto-galerija

Najbolji servis za prodaju online ulaznica

Svaku kategoriju ocjenjuje neovisan ocjenjivački žiri, stoga prijavite odmah svoje kvalitetne radove u koje su uloženi vaše vrijeme, novac, entuzijazam i ljubav. Nominirani u svakoj od tri Masterweb kategorija osvajaju specijalne V.I.P. ulaznice za konferenciju. Natječaj je otvoren zaključno s 1.03.2015.

Pratite nas na 'Weboo 2015 - Dan Internetskog marketinga' i budite u tijeku s najnovijim objavama!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.