Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Tražilica za poslovni softver

05.03.2015

Poslovni softverŽelite uvrstiti svoju tvrtku koja se bavi razvojem, distribucijom, prodajom ili implementacijom poslovnih softverskih rješenja u jedinstvenu bazu tvrtki i njihovog poslovnog softvera? Imate proizvod ili uslugu koja spada u domenu poslovnog softvera? Preporučamo Vam da ove podatke uverstiti u web servis Poslovni software koji okuplja cjelokupnu ponudu i sve relevantne informacije vezane uz poslovni softver kod nas i šire. 

Pokrenut 2003., web servis Poslovni softver se profilirao kao specijalizirani online poslovni imenik koji uz ponudu poslovnih programa i aplikacija nudi i veliku ponudu ICT tvrtki koje su se specijalizirale za razvoj, projektiranje, implementaciju te distribuciju poslovnog softvera. Ako niste znali, budući da je razvoj ovog web servisa usmjeren prema širem spektru djelatnosti vezanom uz poslovni softver, s vremenom je na servisu pokrenuta i specijalna novinska rubrika koja okuplja tvrtke koje se bave pružanjem ICT usluga.

Kako se svako malo projekt nadograđivao, tako se i 2010. godine web servis Poslovni softver ponovo proširio te još proširio ponudu ICT tvrtki vezanim uz razvoj i distribuciju poslovnih aplikacija. Više o poslovnom softveru saznajte na web servisu Poslovni softver.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.