Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Prevoditelj-teksta.com: svijet prevoditeljskih usluga

07.04.2015

Specijalizirani portal prevoditelj-teksta.com jedini je portal u Hrvatskoj koji je posvećen prevoditeljima i svijetu prevoditeljskih usluga. Na ovom portalu možete pročitati najnovije vijesti i članke vezano uz  prevođenje, upoznati se s korisnim pravopisnim savjetima, informirati se o zanimljivostima o svjetskim jezicima itd. Ako npr. želite znati je li ispravno pisati tvrtki ili tvrtci, što je to kartica teksta ili koliko bi vas koštao prijevod nekog teksta na strani jezik, onda je prevoditelj-teksta.com pravo mjesto za vas. 

Portal također povremeno nudi posebne popuste za profesionalne prevoditeljske usluge i lekturu teksta što korisnicima tih usluga može donijeti znatnu uštedu!Prevoditelj-teksta.com započeo je s radom 2012. godine i od tada bilježi stalni rast posjetitelja. Trenutno ima oko 12.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno s 36.000 pregleda stranica. Posjetitelji su uglavnom visokoobrazovane i/ili poslovne osobe: prevoditelji, direktori tvrtki, voditelji nabave, menadžeri i sl. Pokrovitelj portala je prevoditeljska agencija GNOSIS koja nudi profesionalne usluge prevođenja s i na 20 svjetskih jezika.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.