Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Najboljih osam godina tvrtke

07.12.2015

Sretan rođendanKakve su bile? "Bile su - najbolje!" Tako je direktor tvrtke odgovorio na pitanje kolege na temu proteklih 8 godina poslovanja zagrebačke tvrtke Marketing odjel d.o.o. na čijim se stranicama upravo i nalazite. Pri tome, direktor je nastavio: "Posebna je draž ovako dugo poslovati jer prekaljeni poduzetnici često kažu da većina tvrtki propada u prvih pet godina poslovanja. A mi smo tu, već tri godine nakon tog početničkog filtera. Više nismo početnici, mnogo je utakmica u nogama, mnogo je borbe bilo, mnogo je zadovoljstva stvoreno, mnogo je sreće dano. Iako, naravno, svako jutro ćemo biti na početku pa tako i ovaj 8. rođendan tvrtke Marketing odjel neka bude slavlje za početak jedne nove priče - jedne nove godišnje avanture." i uz smijeh na kraju dodaje: "Tko preživi... Viđati ćemo se i na godinu!"


Na današnji dan 2015. godine Marketing odjel d.o.o. proslavlja osmu godišnjicu svog uspješnog rada, što je prije svega rezultat profesionalnog i ljubaznog odnosa prema svim kupcima, partnerima i polaznicima, koji su nakon ukazanog povjerenja postali redovni korisnici naših usluga.

Mlad i profesionalan tim Marketing odjela trenutno ima ima iza sebe višegodišnje iskustvo i konstantan napredak u pružanju vrhunskih usluga što je tvrtku profiliralo među poznate brendove u područjima edukacije tj. obrazovanja na domaćem i širem tržištu, a čemu svjedoče rezultati poslovanja te veliki broj zadovoljnih klijenata (op.aut. Da, svi navedeni na ovom linku su tvrtke kojima smo izravno pružali naše usluge; popis čak nije ni ažuriran zadnjih godinu dana).

Elmira je pitala kamo dalje, a odgovor ćemo znati kada se lociramo (a možete i Vi sebe odnosno svoju firmu) na ovom grafu...

Graf godina poduzetništva

...do tada: Marketinški odjele, sretan ti 8. rođendan! :-)


Komentari (3):
mvarga - 07. prosinca 2015. (10:50)
Čestitke ekipi! Da niste bili dobri ne bi vas bilo. Siguran sam da ćete biti takvi i slijedećih 8 godina jer se konj koji pobjeđuje ne mijenja....
mvarga - 07. prosinca 2015. (10:50)
Čestitke ekipi! Da niste bili dobri ne bi vas bilo. Siguran sam da ćete biti takvi i slijedećih 8 godina jer se konj koji pobjeđuje ne mijenja....
Dario - 07. prosinca 2015. (11:08)
Čestitamo !!! Uspješan rast u narednih 88 godina ...
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.