Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Cvetojević o startupima, a Rimac automobili, Google i Microsoft o poslovima

05.05.2016

U ponedjeljak, 9. svibnja i utorak, 10. svibnja 2016. u terminima od 9:00 do 18:30h, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) održat će se najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, Job Fair 2016. koji, uz FER, zajednički organiziraju studentske udruge KSET i BEST. Ove godine na sajmu sudjeluje više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput internetskog diva Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta.

Predstavnici kompanija bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Job Fair 2016 – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj!

Poseban partner sajma Job Fair 2016. je najpoznatiji hrvatski startup, tvrtka Rimac Automobili, koja će uz prezentaciju svog poslovanja, na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept One-a te svoj električni bicikl Greyp!

Na Job Fairu 2016. predstavit će se poslovi i praksa u razvoju svemirskih tehnologija, IoT-a, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija, ali i startupa.

U drugom danu sajma, na panelu “Startupi, inkubacija & uspjeh” sudjelovat će najpoznatiji poslovni anđeo Saša Cvetojević, voditelj najvećeg coworking prostora u Hrvatskoj HUB385, Luka Sučić, osnivač GIS Clouda Dino Ravnić i direktor marketinga Omega softwarea Filip Fučić, koji će pričati o vlastitim startup iskustvima. Osim o uspjesima, po prvi će put govoriti i o neuspjesima te onome što su iz njih naučili i što im je pomoglo da im idući poslovi budu uspješni, a sve kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Medijski pokrovitelji Job Faira 2016. su Radio Student, Studentski.hr i X-ica.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.