Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Stručnjaci o internetskoj digitalnoj marketing akademiji u Zagrebu

12.02.2018

U Zagrebu postoji nekoliko internetskih digitalnih marketing akademija od kojih je jedna od danas najpoznatiji te prvih osnovanih u Hrvatskoj općenito - Web Marketing Akademija ili skraćeno - WMA. Danas posjeduje osnovnu i naprednu edukaciju gdje svaka traje po jedan semestar. Ako još niste nikada bili na internetskoj digitalnoj marketing akademiji te ne znate nikoga tko bi Vam mogao pomoći u odlučivanju koju akademiju upisati - evo savjeta od strane stručnjaka za internet, te stručnjaka za digitalni marketing.

Tomislav Skorup istaknuo je zašto je upravo Web Marketing Akademija u današnje vrijeme nužna za sve digitaliste:

"WMA predavanja odlična su prilika za stjecanje više nego dobrih teorijskih osnova u svim aspektima digitalnog marketinga te je cijeli program koncipiran tako da je dovoljno vremena posvećeno teorijskoj strani priče (zašto i zato), a da ostaje prostora i za individualan 1na1 kontakt s polaznicima i odgovore na hiperspecifična pitanja, radilo se o naprednoj optimizaciji, općenito marketinškoj strategiji ili ulozi pojedinog kanala u marketinškom miksu."

Robert Petković poznati je stručnjak za Google Analytics s više od dvadeset godina iskustva u digitalnom području marketinga te stoga ističe pak sljedeće:

"S obzirom na trajanje školovanja, polaznici dobivaju osnovni uvid u pojedine grane digitalnog marketinga, te konkretne savjete iz prakse. Nakon toga su u mogućnosti dobro prepoznati i definirati potrebe za digitalnim marketingom u svojoj firmi, davati odgovarajuće povratne informacije agencijama koje angažiraju, te dobro prepoznati radi li agencija koju su angažirali svoj posao kako treba ili ne. Ako su do sada bili samostalni u radu, mogu naučiti puno detalja iz prakse, koji im mogu pomoći da budu uspješniji. Što je najbolje, mogu predavače pitati bilo koje pitanje iz prakse te ga raspraviti sa svima."

Rezervirajte svoje mjesto UPISOM na WMA1 koja očekuje početnike u internetskom digitalnom marketingu i UPISOM na WMA2 čiji je program krojen za napredne korisnike. 

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.