Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Sretna Nova Godina 2019!

02.01.2019

Sretna nova 2019. godina!Iako je ovo poslovna čestitka, no kako uspješnog poslovanja nema bez dobrih ljudi prvenstveno ćemo u ovoj čestitki čestitati ljudima - poslovnim i privatnim, našim prijateljima i poznanicima, korisnicima i klijentima, podizvođačima i dobavljačima, ...

Želimo Vam svima: 
Sretnu novu 2019. godinu!!!

U životu Vam uprava tvrtke Marketing odjel d.o.o. želi sve najbolje, puno zdravlja, veselja, ljubavi i mira, ali i poslovnih uspjeha. Želimo Vam što manje posjeta ljekarnama, domovima zdravlja i bolnicama. Puno zabavnih trenutaka s najbližima. Puno pjesama i plesa uz koje je znanstveno dokazano da organizram ispušta hormon sreće. Da ne bude rata i da se ne svadite i ljutite bespotrebno. Da uvažavate druge kako bi oni uvažavali i Vas. Novih poslovnih poduhvata, investicija, potpisanih ugovora, te svakako novaca. Postanite i ostanite ono što najviše želite i neka Vam se ispune sve ostale želje.

Puno pozdrava od tvrtke Marketing odjel d.o.o.! :)

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.