Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Pravilnik

Pravilnik web stranica Marketing-Odjel.com

U Zagrebu, 1.1.2008.

1. Sadržaj

Web stranica Marketing-Odjel.com (u daljnjem tekstu: web stranica) je u vlasništvu tvrtke Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba (u daljnjem tekstu: tvrtka), te tvrtka raspolaže pravom na sadržaj objavljen na web stranicama.

2. Uklanjanje sadržaja

Redakcija web stranica zadržava pravo uklanjanja sadržaja posjetitelja koji svijesno krše kaznenopravne ili građanske norme ili na neki drugi način krše pravne propise Republike Hrvatske te narušavaju ugled web stranica ili nisu u skladu sa poslovnom politikom tvrtke.

3. Zabranjeni sadržaji

Posebno se zabranjuje objavljivanje prijetećih, pornografskih i komercijalnih sadržaja na web stranicama, korištenje komentiranja samo kao reklamu na druga web odredišta, te zasipanje web stranica neželjenim komentarima.

4. Odgovornost za sadržaj

Posjetitelji web stranica mogu određene dijelove puniti sadržajem kojim žele (komentirati). Svaki takav sadržaj je stav isključivo njegovog autora (posjetitelja) i ne odražava stav vlasnika web stranica tj. tvrtke koja se ne može smatrati odgovornim za njegov sadržaj.

5. O ovom pravilniku

Redakcija zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih pravila bez upozorenja posjetitelja, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.