Volonteri

Volonterske aktivnosti

VolonteriVolonteri su određeni kao "osobe koje besplatno obavljaju neku družnost" u tvrtki. Riječ "volontirati" znači "besplatno služiti". Volonter je osoba koju naša agencija, nakon završena školovanja za određeno zanimanje, primi na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa prema propisima o radu i osoba koja se nakon završena obrazovanja nalazi na obveznom praktičnom radu, a za svoj rad ne prima plaću niti naknadu plaće.

Zašto volontirati?

Upitali smo neke volontere putem interneta o tome što ih motivira za volontiranje. Rado su se odazvali našem upitu i evo što su izjavili.

  • "Volim kad se svi zajedno nađemo, udružimo, dogovorimo i - radimo. Odličan osjećaj!" - Ivana (20)
  • "Kod volontiranja najbolja mi je ljepota druženja s drugim volonterima, te usavršavanje umijeća komuniciranja." - Luka (24)
  • "Obožavam kad je 'muving', puno ljudi, poznati, organizacija, ma - mrak!!!" - Tea (26)
  • "Stava sam da je volontiranje dobra stvar, i za mene i za društvo. Osjećam da stvaram nove vrijednosti. Oko sebe one koje i drugi primjete, ali i one u sebi - koje su samo meni bitne za prosperitetniji život." - Nina (25)

Što dobivaju volonteri?

Volonterske aktivnosti otvaraju Vam nove mogućnosti primjene usvojenog znanja te usvajanja novih vještina radi istovremenog ispoljavanja vlastite kreativnosti i ideja u snažnom duhu dobre volje i napretka za društvo. Prepoznavanjem potreba društva u kojem danas živimo i motiviranošću za aktivnim uključivanjem unaprijeđujemo zajednicu oko nas da brže i kvalitetnije riješi nagomilane izazove i potrebe.

Što mi tražimo od volontera?

Agencija povremeno treba volontere za prijevoz opreme za evente, distribuciju tiskanih materijala, prevođenje, realizaciju edukativnih projekata, sudjelovanje u akcijama promocije rada na štandovima (sajam) i prikupljanju financijskih sredstava.

Od dvakog pojedinog volontera se očekuje da su odgovorni, pouzdani i da se mogu obavezati da će dogovoreno vrijeme posvetiti volonterskom radu.  

Kako postati volonter?

Dovoljno je da se obratite na kontakt e-mail za zapošljavanje, ali pod "tema poruke" (eng. subject) naznačite da se radi o prijavi za volontiranje.

Dakle, obratite se sa svojim životopisom i naznakom za volontiranje na sljedeći e-mail agencije: posao@marketing-odjel.com

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.