Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Volonteri

Volonterske aktivnosti

VolonteriVolonteri su određeni kao "osobe koje besplatno obavljaju neku družnost" u tvrtki. Riječ "volontirati" znači "besplatno služiti". Volonter je osoba koju naša agencija, nakon završena školovanja za određeno zanimanje, primi na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa prema propisima o radu i osoba koja se nakon završena obrazovanja nalazi na obveznom praktičnom radu, a za svoj rad ne prima plaću niti naknadu plaće.

Zašto volontirati?

Upitali smo neke volontere putem interneta o tome što ih motivira za volontiranje. Rado su se odazvali našem upitu i evo što su izjavili.

  • "Volim kad se svi zajedno nađemo, udružimo, dogovorimo i - radimo. Odličan osjećaj!" - Ivana (20)
  • "Kod volontiranja najbolja mi je ljepota druženja s drugim volonterima, te usavršavanje umijeća komuniciranja." - Luka (24)
  • "Obožavam kad je 'muving', puno ljudi, poznati, organizacija, ma - mrak!!!" - Tea (26)
  • "Stava sam da je volontiranje dobra stvar, i za mene i za društvo. Osjećam da stvaram nove vrijednosti. Oko sebe one koje i drugi primjete, ali i one u sebi - koje su samo meni bitne za prosperitetniji život." - Nina (25)

Što dobivaju volonteri?

Volonterske aktivnosti otvaraju Vam nove mogućnosti primjene usvojenog znanja te usvajanja novih vještina radi istovremenog ispoljavanja vlastite kreativnosti i ideja u snažnom duhu dobre volje i napretka za društvo. Prepoznavanjem potreba društva u kojem danas živimo i motiviranošću za aktivnim uključivanjem unaprijeđujemo zajednicu oko nas da brže i kvalitetnije riješi nagomilane izazove i potrebe.

Što mi tražimo od volontera?

Agencija povremeno treba volontere za prijevoz opreme za evente, distribuciju tiskanih materijala, prevođenje, realizaciju edukativnih projekata, sudjelovanje u akcijama promocije rada na štandovima (sajam) i prikupljanju financijskih sredstava.

Od dvakog pojedinog volontera se očekuje da su odgovorni, pouzdani i da se mogu obavezati da će dogovoreno vrijeme posvetiti volonterskom radu.  

Kako postati volonter?

Dovoljno je da se obratite na kontakt e-mail za zapošljavanje, ali pod "tema poruke" (eng. subject) naznačite da se radi o prijavi za volontiranje.

Dakle, obratite se sa svojim životopisom i naznakom za volontiranje na sljedeći e-mail agencije: posao@marketing-odjel.com