O nama

Agencija za marketing - saznajte više o marketing agenciji Marketing odjel d.o.o.

Marketing odjel d.o.o. je agencija za promociju tvrtki koji koriste Internet kao medij, organizaciju edukativnih seminara i radionica, te ujedno i tehnološka tvrtka za razvoj (programiranje) inovativnih poslovnih web rješenja.

Promocija poslovanja putem interneta

Tvrtka za komunikacijsku podlogu, ovim ovog web portala, koristi organizaciju dva ključna događaja iz vlastite produkcije za web zajednicu u Hrvatskoj i regiji:

  • konferenciju Weboo (nasljednik Web::Strategije)
  • sajam Web::INDUSTRIJA
  • seminare i radionice Web::Edukacija
  • semestralnu Web Marketing Akademiju (WMA)

Prema broju posjećenosti, sve dosadašnje Web::Strategije (koje se održavaju TRI puta godišnje) posjetilo je preko 1,000 jedinstvenih posjetitelja (preko 25% posjetitelja neprekidno dolazi na svaku), dok je sajam Web::INDUSTRIJA sa preko 600 prijavljenih posjetitelja najveći događaj namijenjen webu ikad održan u Hrvatskoj.

Medijski oba ova događaja prate najposjećeniji web portali, a u komunikaciji agenciji Marketing odjel d.o.o. pomažu najznačajniji stručnjaci za web development, web poslovanje i web marketing iz regije. Naime, upravo su putem ovakvih događaja mnogi regionalni stručnjaci ugledali svjetlo dana pred publikom koja ih je odlično prihvatila i ne propuštaju niti jedno njihove nadolazeće predavanje.

Zbog toga su među web-zajednicom navedeni događaji dobili obilježja "jedinstvene edukacije", "nezaobilaznog networkinga", prema riječima Miroslava Varge, osiječkog stručnjaka za internetski marketing, "mjestom gdje se postavljaju trendovi u regiji" ili, prema riječima web dizajnerice Tajane Mrazović - inspirativnim mjestom za primjenu inovativnih rješenja.

Tvrtka je ujedno i organizator tri natječaja - "Zlatne nagrade Web::Strategije" (koja je, za razliku od sličnih nagrada pretežno fokusirana nagrađivanju izvođača, a ne naručitelja) u četiri kategorije, "startUPweb" namijenjenog isticanju mladih poduzetnika koji u svom inovativnom poslovnom modelu koriste Internet, te Masterweb nagrade koja je postala nezaobilazni faktor ocjenjivanja kvalitetnih projekata u regiji.

Osim toga, Marketing odjel d.o.o. je zaslužan za edukaciju stotina polaznika Web::Edukacije, projekta sa seminarima i radionicama na kojima predaju najveći stručnjaci za web development, web poslovanje i online komunikaciju iz regije. 

Web::Edukacija

Regionalni program e-učenja i klasičnog učenja polaznicima Web::Edukacije nudi priliku praćenja nastavnog plana o web marketingu i web tehnologijama putem internetske edukacije s instruktorima i praktičnim radionicama s vježbama. Mnogi zadovoljni polaznici su tokom 2009. godine, od kada je edukacija krenula, završili edukativne programe i za to dobili cijenjena uvjerenja (certifikate) tvrtke Marketing odjel d.o.o.

Predavači koji predaju profesionalni su stručnjaci za svoja područja iz web poslovanja, web marketinga i web developmenta.

Agencijske aktivnosti

Marketinška agencija MARKETING ODJEL nudi Vam usluge marketinga na vrijeme i na Vaše zadovoljstvo, bez obzira na važnost i kvantitetu promotivnog nastupa. Naš angažman možete očekivati i kada tražite jednokratni projekt ili poslovno savjetovanje ili stvaranje osnovnih promotivnih poruka, a isto tako kada tražite potpuno preuzimanje brigu oko svih marketinških aktivnosti. Zbog takve usluge nas vjerojatno sada i čitate!

Marketing agencija MARKETING ODJEL Vam omogućava pružanje širok spektar usluga iz područja marketinga, promocije, organiziranja događaja (engl. event management, incentive event program), edukacije i odnosa sa javnošću (PR, ponajviše izravno s medijima kroz objave za medije).

Naš primarni target je internetski marketing i intergacija ostalih marketinških metoda sa internetskim marketingom. Također, bavimo se marketing-mix uslugama vezanim uz internetski marketing. Agencija za marketing je tu da radi Vas!

Agencija MARKETING ODJEL posjeduje i raznovrsne web stranice koje spadaju pod grupaciju web sjedišta - M.O.G.

Kratka povijest

Marketing odjel d.o.o. je poduzeće koje na području marketinške, internetske i informatičke djelatnosti datira iz 2006. godine, kada je u okviru tadašnjeg poduzeća Coperitus d.o.o. preuzeo kompletno poslovanje tvrtke. Od 2008., nakon proširenja poslovanja sa internetskog marketinga, Marketing odjel posluje i kao event management agencija.

Razvoj i prodaja poslovnog softvera

Tvrtka je orjentirana na softverski razvoj primjenom web tehnologija. Programeri tvrtke su razvili prvi hrvatski javno i besplatno dostupan web servis za vođenje putnih naloga - Putni.biz. Ujedno, Marketing odjel d.o.o. počinje 2008. godine sa planiranjem i razvojem svojeg jedinstvenog softvera za mjerenje marketinške učinkovitosti pojednih marketinških kampanja. Odlučivši pojednostavniti organizaciju događanja koje je sama organizirala, ali ujedno pomoći i drugim "event management" agencijama, razvijen je javno dostupan in-house projekt Eversys (od 2010.) koji je kasnije pretvoren u moderan i još jednostavniji web servis za promociju i prodaju ulaznica/kotizacija nazvan Regolina.

Tokom godina rada sa softverom, te izvozom istog u države EU (Italija, Slovenija), SAD (od 2012. do 2014.), te Bosne i Hercegovine, tvrtka postaje tehnološka inovativna tvornica poslovnog softvera zasnovanog na internetskim tehnologijama te ujedno i službeni zastupnik za AdminMax poslovni softver.

Eventi o web tematici

Svoje mjesto u samom vrhu event managementa za web tematiku, u Hrvatskoj i šire Marketing odjel d.o.o. je izborio višegodišnjim predanim i upornim radom svojih djelatnika. Slijedom dosadašnje prakse i danas, Marketing odjel d.o.o. uvelike svoju misiju poslovanja prilagođava sukladno razvoju suvremenih internetskih tehnologija te društvenih potreba izraslih na tekovinama web medija.

Znanjem i iskustvom svojih stručnjaka, Marketing odjel d.o.o. je postao prirodan izbor i promotivni oslonac mnogih velikih korporacija u Hrvatskoj i šire. Lista naših referenci pokazuje njihovu rasprostranjenost na teritoriju cijele Hrvatske, a pripadaju najrazličitijim područjima djelatnosti: od državnih ureda, preko velikih korporacija svih grana industrije, trgovine i financija pa do manjih poduzeća različitih profila.

Naša je ambicija biti vodećom tvrtkom u event managementu projekata vlastite produkcije i na tom smo području već napravili značajan korak započevši s organizacijom konferencija Web::Strategija i Poslovni Salon, sajma Web::INDUSTRIJA, te školovanja Web::Edukacija. Cilj nam je proširiti krug djelovanja i na druge srodne djelatnosti.

Zašto se odlučiti za agenciju?

Agencija MARKETING ODJEL može Vama jamčiti vrhunske usluge savjetovanja i upravljanja komunikacijskim operacijama, kvalitetne odnose s javnošću (medijima), te napredan i izvoran event management. Zbog toga možemo uspješno upravljati Vašim sponzorskim i donatorskim akcijama, te ponuditi Vam vrhunske programe komunikacijskih i medijskih treninga.

Također, naša state-of-the-art softverska rješenja bazirana na otvorenim web tehnologijama dokaz su naše svestrane predanosti svim prednostima koje moderno poslovanje putem interneta pruža. Obratite nam se s povjerenjem u vrhunske stručnjake za razvoj poslovnih aplikacija.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.