Tražite posao?

Zapošljavanje u agenciji Marketing odjel d.o.o.

Posao Agencija Marketing odjel d.o.o. je zbog povečanog obujma posla u stalnoj potrazi za mladim i sposobnim ljudima koji će sinergijski sa tvrtkom stvarati nove vrijednosti na marketinškom tržištu u zemlju, regiji i na međunarodnoj razini. Za takvo radno mjesto želimo surađivati sa sposobnim suradnicima kojima će odgovarati naš tempo rada, a i koji će svojim radom doprinjeti jačanju tvrtke na tržištu. Tvrtka se bavi web izdavaštvom, event managementom, odnosima s javnošću i edukacijom.

Ako se smatrate spremnim ili spremnom za nove izazove, ambiciozne poduhvate, te mogućnost izražavanja znatne doze kreativnost uz poštivanje zacrtanih rokova, možemo Vam savjetovati da se svakako javite na doljnje kontakt podatke za slanje životopisa.

Svojim djelatnicima dajemo ugodnu i toplu radnu atmosferu, nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost da razviju svoje poslovne vještine, ali i one osobne.

Od naših djelatnika očekujemo stalno nove ideje i prijedloge koji će doprinijeti poboljšanju načina poslovanja i kvalitete rada u tvrtki te podići kvalitetu naših usluga prema klijentima na još višu razinu. Vjeruješ li da si dorastao ili dorasla tome?

 

Prilikom javljanja za posao - tražimo certifikat!

VAŽNO! Od sredine 2012. godine tražimo od svih koji se javljaju na bilo koji razgovor za posao u tvrtki Marketing odjel d.o.o. da imaju certificirano znanje iz područja digitalnog marketinga. Prijave bez ovog certifikata nećemo razmatrati.

NAŠA PREPORUKA: Preporučamo školovanje i certificiranje kroz Web Marketing Akademiju (WMA) zbog najkvalitetnijih predavača, te najpovoljnije cijene na tržištu.

 

Aktualni natječaji za posao

Trenutno su otvoreni sljedeći natječaju za radna mjesta u tvrtki:

  • Tražimo osobu za izravnu prodaju proizvoda i usluga kroz telemarketing. Uz dinamičnu radnu okolinu, nudimo mogućnost usavršavanja kroz dodatnu edukaciju te stimulativna primanja po učinku.
  • Tražimo osobu za organiziranje događanja (poslovnih konferencija i radionica), prodaju kotizacija, ostvarivanje medijske suradnje te uređivanje web sadržaja tj. tražimo osobu na mjestu "Voditelj Web::Edukacije". Od kandidata se očekuju razvijene komunikacijske vještine (ljubaznost, asertivnost, prodaja) uživo i preko telefona, te predanost u radu. Pri tome je bitno poznavanje rada putem poznatih web alata (kao npr. Gmail, Google Docs, Google Hangouts, WordPress, ...) i osnova internetskog marketinga. Poželjno, ali ne i obavezno je da osoba ima pozitivnu tremu oko javnog nastupa (govor pred pet do stotinjak ljudi). Certifikat iz digitalnog marketinga je ovdje prednost, ali nije uvijet. Od osobe se očekuje daljnje stručno usavršavanje u marketingu (odabrani kandidat će moći dobiti certifikat u sklopu WMA), te obavezno poštivanje jednostavnih uputa dobivenih iz pravilnika o radu u firmi ili izravno od direktora. Novi djelatnik dobiva službeni mobilni broj telefona. Radi od doma, te je financijski stimuliran po učinku. Osoba se zapošljava na puno radno vrijeme (ili pola radnog vremena) i to na određeni (probni) rok. NATJEČAJ JE ZAVRŠEN!
  • Za web izdavaštvo tražimo novinara za pisanje članaka na ovom web portalu, te za intervjuiranje poznatih i nepoznatih osoba za intervju web portal 100Ljudi.net. - NATJEČAJ JE ZAVRŠEN!

 

Tražite novi posao?

Iskustvo je rezultat Vašeg dosadašnjeg uspješnog rada i zalaganja. Pri tome želite upoznati nove izazove i još više i ambicioznije primijeniti Vaše stečeno iskustvo na radnom mjestu u svijetu marketinga i interneta. Obratite se sa svojim životopisom na e-mail agencije: posao@marketing-odjel.com

Napomena: Najbolja preporuka je certificirano znanje iz digitalnog marketinga!

 

Želiš svoj prvi posao?

Odnedavno ste bili student, ili ste pri kraju studija, te želite se ozbiljno i profesionalno početi baviti marketingom i uslugama koje nudi agencija Marketing odjel svojim klijentima. Ništa lakše. Dovoljno je poslati Vaš životopis na e-mail agencije: posao@marketing-odjel.com

Napomena: Jedini uvijet je certificirano znanje iz digitalnog marketinga!

 

Nemate iskustva i želite volontirati?

Svi Vas traže godine iskustva u radu, a Vi ih još nemate jer ste tek završili fakultet? Razmislite o volontiranju. Volontiranje je odličan način da pomognete društvu oko sebe, osjećate se korisno i dobijete - radno iskustvo. Kliknite na VOLONTIRANJE kako biste saznali više i postali volonter.

Pravna napomena: Prikupljeni životopisi na e-mail adresi posao[at]marketing-odjel.com koji sadrže osobne podatke neće se prosljeđivati trećim osobama. Certificirano znanje iz web marketinga za volontere nije uvijet.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.