Internet Marketing Akademija (IMA)

Internet Marketing Akademija je preimenovana u Web Marketing Akademiju (WMA)

Ono što danas nedostaje na tržištu rada u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji su stručno obučeni i certificirani Specijalisti za web marketing sa cjelokupnim znanjem iz ovog područja marketinga. Zbog toga je i nastala Internet Marketing Akademija (IMA), koja je kasnije preimenovana u Web Marketing Akademiju (WMA) i nakmon toga postala najpoznatija institucija na tržištu za obrazovanje Specijalista za web marketing.

Svake godine, Web Marketing Akademija, koja je prija zvana Internet Marketing Akademija (IMA) upisuje desetke novih polaznika i to nekoliko puta ovisno o intezitetu održavanja predmeta.

Inicijalno Internet Marketing Akademija, a danas WMA sadrži cjelokupni program svih  aspekata web marketinga kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati. Cjelokupni WMA program nudi pohađateljima tj. studentima obrazovanje i edukaciju iz područja online oglašavanja, e-mail marketinga, optimizacije web stranica za tražilice (SEO), izrade web stranica, izrade web trgovine, detaljne analize posjetitelja i marketinških online kampanja, te vođenja društvene marketinške kampanje. Neki od polaznika WMA dolaze iz tvrtki i institucija: Agrokor, FINA, više Ministarstva, PLIVA, Ledo, više banaka, itd. Provjerite i Vi zašto je WMA najbolja. Kliknite ovdje kako biste i Vi postali Specijalist za web marketing.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.