Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Internet Marketing Akademija (IMA)

Internet Marketing Akademija je preimenovana u Web Marketing Akademiju (WMA)

Ono što danas nedostaje na tržištu rada u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji su stručno obučeni i certificirani Specijalisti za web marketing sa cjelokupnim znanjem iz ovog područja marketinga. Zbog toga je i nastala Internet Marketing Akademija (IMA), koja je kasnije preimenovana u Web Marketing Akademiju (WMA) i nakmon toga postala najpoznatija institucija na tržištu za obrazovanje Specijalista za web marketing.

Svake godine, Web Marketing Akademija, koja je prija zvana Internet Marketing Akademija (IMA) upisuje desetke novih polaznika i to nekoliko puta ovisno o intezitetu održavanja predmeta.

Inicijalno Internet Marketing Akademija, a danas WMA sadrži cjelokupni program svih  aspekata web marketinga kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati. Cjelokupni WMA program nudi pohađateljima tj. studentima obrazovanje i edukaciju iz područja online oglašavanja, e-mail marketinga, optimizacije web stranica za tražilice (SEO), izrade web stranica, izrade web trgovine, detaljne analize posjetitelja i marketinških online kampanja, te vođenja društvene marketinške kampanje. Neki od polaznika WMA dolaze iz tvrtki i institucija: Agrokor, FINA, više Ministarstva, PLIVA, Ledo, više banaka, itd. Provjerite i Vi zašto je WMA najbolja. Kliknite ovdje kako biste i Vi postali Specijalist za web marketing.