Adventski vijenci i vijenci za vrata

Minuta dvije, prva concierge tvrtka u Hrvatskoj, u sklopu svoje božićne ponude ove je godine pripremila široku paletu adventskih vijenaca. Vijence u za Minutu dvije osmislili mladi hrvatski dizajneri koristeći raznovrsne materijale kao što su - silver bor, šiške, lan, lozu, pruće, svježe ruže, pleksiglas.

Izrada adventskih vijenaca ne mora biti problem u današnje vrijeme kada je usluga izrade adventskih vijenaca rješenja za Vaše užurbane trenutke u vrijeme novogodišnjih poslovnih domijenaka i slanja poslovnih novogodišnjih čestitki.

U ponudi su vijenci sljedećih veličina:

  • mali (promjer cca. 30 cm),
  • srednji (promjer cca. 40 cm)
  • veliki (promjer cca. 50 cm)

Kako biste stekli dojam o raznovrsnosti naše ponude kliknite na link
http://www.flickr.com/photos/minutadvije/sets/72157622860992822/detail/

Postupak narudžbe je jednostavan: izaberite broj i veličinu adventskog ili visećeg vijenca (npr. vijenac br. 10, srednji) i pošaljite nam narudžbu na ail, a tim Minuta dvije će Vam gratis dostaviti izabrani adventski vijenac
u Vašu tvrtku ili dom. Plaćanje se vrši prilikom isporuke ili na poslovni račun.

Adventski vijenac se također može izraditi i prema Vašim željama, kombinirajući razne vrste vijenaca i kuglica u Vašoj omiljenoj boji ili boji koja je u skladu sa vizualnim identitetom tvrtke. Cijene se kreću od 250 do 600 kn + pdv, ovisno o vrsti i veličini vijenca.

Minuta dvije d.o.o.
Palmotićeva 29
HR - 10 000 Zagreb

 

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.