Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Aktivne nagradne igre

01.07.2010

Saznajte koje aktivne nagradne igre možete odigurati već danas.

Zablistajte uz Felce Azzurra - 01.-31.07.2010.

Kupite bilo koji proizvod Felce Azzurra u DM-u, pošaljite broj računa i osobne podatke SMS-om na 60385 (2,40 kn) i možete osvojiti vikend na Hvaru, bicikl, digitalni fotoaparat, LEG MAGIC spravu za vježbanje ili poklon-paket.

Svaki dan ostvari san! - 01.-31.07.2010.

Kupite Wanish, Woolite ili Calgon u bilo kojem Mercatoru, pa pošaljite SMS s ključnom riječju MERCATOR, brojem računa i osobnim podacima na broj 60050 (2,40 kn), i svaki dan možete osvojiti bon od 1.000 kuna za kupovinu u Mercatoru. Pravila nagradne igre i imena dobitnika nagrada potražite na www.megafon.hr i www.uzmilovu.net.

Aktiviraj se i osvoji nagrade - 01.-31.07.2010.

I vi biste vozili bicikl? Zavidite kolegama koji sjede na pilates loptama i pitate se zašto to i sami još ne činite? Ne oklijevajte: odite u DM i kupite Vanish ili Woolite, pa pošaljite SMS s ključnom riječi DM, brojem računa i osobnim podacima - i možda upravo vi osvojite bicikl ili pilates loptu! Pravila nagradne igre i imena dobitnika nagrada potražite na www.megafon.hr.

Pošalji SMS na pravi broj i Spark je tvoj - 06.05.-02.08.2010.

Petrolova i Europetrolova nagradna igra se zahuktava: kupite li išta na njihovim benzinskim postajama pa pošaljete broj računa na broj 60440 (2,40 kn), možete i osvojiti Chevrolet Spark!

Razmazite se uz Airwick - 10.06.-10.07. 2010.

Kupite dva proizvoda Airwick u DM-u, pa pošaljite SMS s ključnom riječi DM i osobnim podacima na 60385 (2,40 kn), i možete osvojiti wellness vikend ili jedan od 50 L'Occitane paketa. Pravila nagradne igre i imena dobitnika potražite na www.megafon.hr.

S Bisonom do Dubaia - 01.05.-30.07.2010.

Kupite proizvod iz asortimana Bisona, pa pošaljite SMS s ključnom riječi BISON i osobnim podacima na 60385 (2,40 kn) i možete osvojiti putovanje za dvoje u Dubai ili LCD TV (3x). Pravila nagradne igre i imena sretnih dobitnika potražite na www.megafon.hr.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.