Weboo prvi puta u Hrvatskoj

Konferencija Weboo je event o internetskom marketingu na koju svakako želite doći zbog trendy tema te vrhunskih predavača. Npr. inbound marketing, te viralni marketing samo su dvije od nekoliko tema koja će nadolazeći Weboo 2013 konferencija obrađivati na način da polaznike naučit teoriju i praksu, te pokaže  konkretne case study-e iz regije takvih marketinških kampanja. Weboo se održava po prvi puta u Hrvatskoj na temu internetskog marketinga.

Iako su u međuvremenu u Hrvatskoj i regiji mnoge konferencije o webu nastale (mnoge su zadnjih godina i nestale), Weboo je sigurno jedna od onih koja će ostaviti značajnog edukativnog traga u poslovim mnogih polaznika, ponajprije iz marketinških agencija. Dolaskom na konferenciju ne samo da ćete usvojiti znanja konkurencije, već i znanja ptrebita za razvoj internetskog marketinga u cjelokupnoj marketinškoj industriji regije. Zato ne propustite nadolazeći - Weboo 2013.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.