Održana je još jedna kvalitetna i drugačija konferencija o internetskom marketingu u Hrvatskoj

Weboo 18+Održana je druga po redu konferencija Weboo 18+ na kojoj je sudjelovalo preko 18 web-stručnjaka koji su u dva dana (14. i 15. studenog 2013.) u Zagrebu, u prepunoj dvorani zagrebačkog Hypo centra i VMD zgradi obradili teme vezane uz mobile, social i design. Pri tome dodjeljene su i Masterweb nagrade za tri najbolje online kampanju 2013. Posebno su do izražaja došli tzv. TOP5 predavači, najveći domaći stručnjaci za internetski marketing. Tko su oni?

Dodjela Masterweb nagrada na Weboo konferenciji

Na Weboo 18+ konferenciji proglašeno je troje dobitnika Masterweb nagrade u kategoriji 'Web marketing kampanja 2013'. Oni su:

  • Miroslav Varga za kampanju ‘Analytics oglašavanje’,
  • Bruketa&Žinić i Brlog za kampanju ‘Nikad ne znate što se može dogoditi’ te
  • WEB marketing, stvaratelj kampanje 'Avanturistička putovanja'.

Najbolji TOP5 predavači s Weboo konferencije

Kako je mišljenje publike od velike važnosti i Vama i svima unutar web-zajednice koja je bila prisutna na Weboo 18+ konferenciji, nakon što je konferencija održana provedena je anketa kako bi se vidjelo koga bisvekolika publika kao najvećeg web-stručnjaka u Hrvatskoj. Izabrani su najveći stručnjaci/stručnjakinje tzv. TOP5 predavači. To su:

  1. Saša Stanković
  2. Damir Podhorski
  3. Aron Stanić
  4. Siniša Gavrilović
  5. Mia Biberović

Čestitamo TOP5 predavačima i želimo ih ovim putem zahvaliti te će im svakako biti ponuđeni tzv. "zastupnički ugovori" za nastavak oko medijske suradnje.

Detaljnije saznajte na Post festumu konferencije Weboo 18+.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.