Smršavite uz pomoć ekstrakta zelene kave

Nedavna epizoda iz serijala poznatog liječnika - dr. Oz, predstavila je nutricionisticu pod imenom Lindsey Duncan, koja je govorila o prednostima ekstrakta zelenih zrna kave. Odmah nakon toga dogodilo se to da su milijuni ljudi započeli pretraživati internet gdje bi i oni mogli naći takav nevjerojatan proizvod koji se pojavio na svjetskom tržištu. Pretpostavljamo da i Vas zanima nešto više o tome, kako biste se informirali i saznali o čemu je u biti riječ. Zato Vam donosimo ovaj kratki pregled o ekstraktu zelene kave.

O čemu se zapravo radi i zašto ekstrakt zelene kave dijeluje? Radi se o tome da ovaj ekstrakt sadrži jedan manje poznati aktivni sastojak zvan - klorogenska kiselina. Ova specijalna kiselina služi da sprječi oslobađanje glukoze u Vašem krvotoku. To onda u konačnici znači da Vi nećete dobivati na težini, već će se onda zadržavati odnosno smanjivati s vremenom.

Ova kiselina također ubrzava rad Vašeg metabolizma u tijelu. Taj efekt na kraju uzrokuje da jetra sagorijevati više masti koje ste unijeli u organizam. Dakle, sada možete zaključiti da je dijelovanje dvostruko. I to je ono što Vam ovdje želimo naglasiti.

Ovaj dvostruki efekt ekstrakta zelenog čaja omogućuje da Vaš organizam izgubi mnogo kilograma, te da sagorijevaju Vaše masti i to - jako brzo i bez rizika.

Naravno da to nije sve. Također je u emisiji izjavljeno da je dokazano da ekstrakt zelenog čaja sudjeluje i u sljedećim procesima:

  • usporava proces starenja,
  • poboljšava cirkulaciju,
  • poboljšava tonus mišića.

Ako se ne odlučite za ovaj proizvod - uvijek Vam može preostati teretana, trčanje i razne druge dijete. Ako Vas pak zanima, možete ga i kupiti ovdje.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.