Web::Edukacija od sada i u radnoj knjižici

Web::Edukacija je na traženje polaznika seminara, radionica i akademija omogućila da vaše certifikate i uvjerenja stečene u organizaciji obrazovanja  Web::Edukacije upišete u vašu radnu knjižicu i time pospješite svoj razvoj na vašoj profesionalnoj putanji te si omogućite lakše zapošljavanje ili prekvalifikacije. Certifikati Web::Edukacije prihvaćeni su za upis u radne knjižice na inzistiranje polaznika koji žele svoja stečena znanja i vještine imati i 'na papiru', odnosno evidentirano u radnoj knjižici.

Web::Edukacija nudi profesionalnu orjentaciju s kvalitetnim i konkretnim edukacijama koje danas traže javne i državne organizacije. Pravne i fizičke osobe u nastojanju za proširenjem i dograđivanjem svojeg znanja, izrazile su želju da njihov rad i trud bude upisan i u radnu knjižicu. Certifikati i uvjerenja koja dobivate nakon uspješno završenog određenog programa edukacija, vrijede kao službeni dokaz kojim ćete dobiti još jedan rekak više u vašoj radnoj knjižici.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.