Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Regolina - pregršt edukacija na centralnom mjestu

22.09.2014

Regolina.com je promotivno-prodajni web servis, centralno mjesto na kojem dobivate popis svih edukacija koje su u tijeku te onih nadolazećih ili u najavama. Edukacije o internetskom marketingu, EU projektima, besplatne edukacije, specijalistički tečajevi, intenzivni seminari - sve vam nudi Regolina čiji joj je tim udahnuo život i pustio u produkciju 22.09.2014.

Koje su značajke Regoline, kakav je to servis, što on nudi, kome je namijenjem, tko sve ima koristi od njega i kako mu možete pristupiti, pročitajte u nastavku ove vijesti dok u pozadini otvorenja blještavilo vatrometa najavljuje jedan novi početak.

Regolina je namijenjena predstavljanju ponuda iz sfere edukacije, ali i zabave. Jednostavan i brz način registracije dovodi vas na razinu gdje odabirete svoje željene događaje (ima ih dosta vezanih uz digitalni marketing) i spremate ih u svoju košaricu pri čemu se generira automatska ponuda za plaćanje. U svakom trenutku može pristupiti svom korisničkom računu i mijenjati svoju ponudu; dodati ili oduzeti neki od događaja sve dok vaša košarica ne bude spremna za posljednju etapu - plaćanje.

Ukoliko ste tvrtka koja se bavi organizacijom događaja, javite se kako biste i na Regolini zauzeli svoje mjesto te se potpuno besplatno promovirali, a mi ćemo vam, također potpuno besplatno, odrađivati prodaju.Tek po prodanoj kotizaciji/seminaru/ulaznici naplatiti ćemo provizijski iznos.

Predavači, ovo je prilika i za vas. Dedicirani ste u svom poslu prenošenja znanja, trendova, ideja i vještina - javite se kako biste u suradnji s Regolinom ponudili poslovnom svijetu svoje edukacije, Naši klijenti su fizičke i pravne osobe koje traže specijalizirane seminare iz svih segmenata poslovanja, osobnog razvoja, interneta, zabave, ...

Regolina je otvorena za sve vas, a online prijave mogu početi!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.