Regolina - pregršt edukacija na centralnom mjestu

Regolina.com je promotivno-prodajni web servis, centralno mjesto na kojem dobivate popis svih edukacija koje su u tijeku te onih nadolazećih ili u najavama. Edukacije o internetskom marketingu, EU projektima, besplatne edukacije, specijalistički tečajevi, intenzivni seminari - sve vam nudi Regolina čiji joj je tim udahnuo život i pustio u produkciju 22.09.2014.

Koje su značajke Regoline, kakav je to servis, što on nudi, kome je namijenjem, tko sve ima koristi od njega i kako mu možete pristupiti, pročitajte u nastavku ove vijesti dok u pozadini otvorenja blještavilo vatrometa najavljuje jedan novi početak.

Regolina je namijenjena predstavljanju ponuda iz sfere edukacije, ali i zabave. Jednostavan i brz način registracije dovodi vas na razinu gdje odabirete svoje željene događaje (ima ih dosta vezanih uz digitalni marketing) i spremate ih u svoju košaricu pri čemu se generira automatska ponuda za plaćanje. U svakom trenutku može pristupiti svom korisničkom računu i mijenjati svoju ponudu; dodati ili oduzeti neki od događaja sve dok vaša košarica ne bude spremna za posljednju etapu - plaćanje.

Ukoliko ste tvrtka koja se bavi organizacijom događaja, javite se kako biste i na Regolini zauzeli svoje mjesto te se potpuno besplatno promovirali, a mi ćemo vam, također potpuno besplatno, odrađivati prodaju.Tek po prodanoj kotizaciji/seminaru/ulaznici naplatiti ćemo provizijski iznos.

Predavači, ovo je prilika i za vas. Dedicirani ste u svom poslu prenošenja znanja, trendova, ideja i vještina - javite se kako biste u suradnji s Regolinom ponudili poslovnom svijetu svoje edukacije, Naši klijenti su fizičke i pravne osobe koje traže specijalizirane seminare iz svih segmenata poslovanja, osobnog razvoja, interneta, zabave, ...

Regolina je otvorena za sve vas, a online prijave mogu početi!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.