Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Upišite Web Shop Akademiju

23.09.2014

Web Shop Akademija namijenjena je svim poduzetnicima i onima koji žele naučiti kako pripremiti efektnu i produktivnu web trgovinu uz pregršt praktičnih primjera i savjeta stručnjaka. U cjelokupnom trajanju od 40 školskih sati, WSA je namijenjena svim poduzetnicima koji žele od TOP5 predavača Ivice Kruheka, stručnjaka za web trgovinu, doznati sve prednosti online trgovine i konkretne savjete za upravljanje svojom web trgovinom.

Kako se uopće pripremiti za pokretanje web trgovine? Kakav je proces izrade i implementacije web shop rješenja? Kako dovoditi kupce u svoju web trgovinu? Kako se rade analize i povećanje prodaje? Svim ovim pitanjima pozabaviti ćemo se kroz teoriju koja će nam stručno objasniti svaki segment online trgovine, ali i kroz praksu koja je jedini najbolji način savladavanja naučenog i dobre primjene na stvarnim primjerima.

Intenzivan rad s individualnim pristupom predavača svakom polazniku Akademije dati će krajnje rezultate kojih se ne bi posramili ni njaveći svjetski poduzetnici koji vladaju internetom sa svojim online trgovinama.

Postanite stručnjak, UPIŠITE Web Shop Akademiju i samostalno započnite proces uspješne web trgovine.

Maksimalan broj polaznika, zbog praktičnog dijela edukacije, ograničen je na 7 osoba, požurite rezervirati svoje mjesto!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.