Upišite Web Shop Akademiju

Web Shop Akademija namijenjena je svim poduzetnicima i onima koji žele naučiti kako pripremiti efektnu i produktivnu web trgovinu uz pregršt praktičnih primjera i savjeta stručnjaka. U cjelokupnom trajanju od 40 školskih sati, WSA je namijenjena svim poduzetnicima koji žele od TOP5 predavača Ivice Kruheka, stručnjaka za web trgovinu, doznati sve prednosti online trgovine i konkretne savjete za upravljanje svojom web trgovinom.

Kako se uopće pripremiti za pokretanje web trgovine? Kakav je proces izrade i implementacije web shop rješenja? Kako dovoditi kupce u svoju web trgovinu? Kako se rade analize i povećanje prodaje? Svim ovim pitanjima pozabaviti ćemo se kroz teoriju koja će nam stručno objasniti svaki segment online trgovine, ali i kroz praksu koja je jedini najbolji način savladavanja naučenog i dobre primjene na stvarnim primjerima.

Intenzivan rad s individualnim pristupom predavača svakom polazniku Akademije dati će krajnje rezultate kojih se ne bi posramili ni njaveći svjetski poduzetnici koji vladaju internetom sa svojim online trgovinama.

Postanite stručnjak, UPIŠITE Web Shop Akademiju i samostalno započnite proces uspješne web trgovine.

Maksimalan broj polaznika, zbog praktičnog dijela edukacije, ograničen je na 7 osoba, požurite rezervirati svoje mjesto!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.