Više od tisuću ljubitelja fotografije dolazi na Zagrebački Fotosajam

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam ove će se godine podići na još višu razinu - ne mislimo pri tom samo kako se Fotosajam seli iz prizemlja na 1. kat - već ćete ove godine moći isprobati još više fotoaparata, objektiva i ostale foto opreme.

No, to nije sve,novost je poseban Vodič za kupnju kojeg dobiva svaki posjetitelj i kojim ćete moći ostvariti i značajnije popuste na samom Fotosajmu.

Jedan od organizatora sajma Goran Katić pred najavu sajma je izjavio: „Posjet Zagrebački Fotosajmu ne znači samo doći i isprobati najnovije uređaje i opremu, već i samo druženje s drugim fotografima. Kao i uvijek, na sajmu će izlagati i privatni izlagači koji nude rabljene uređaje i opremu, a predavanja o fotografiji će se održavati tijekom čitavog dana u posebnoj prostoriji kako vam ne bi smetao žamor posjetitelja.“

Na samom Zagrebačkom Fotosajmu će se tijekom čitavog dana održavati i besplatna predavanja. Tako ćete već u 10:30 saznati više o temi „Svijet crno-bijele fotografije u novim prilikama“ koju će predavati Mladen Bišćan, instruktor fotografije u ZFKS-u (Zagrebački foto kino savez). Na predavanju će biti riječi o recepturama i pripremama kemikalija za obradu materijala (negativa i pozitiva) za crno-bijelu fotografiju. Osim toga saznat ćete o mogućnostima komunikaciji između elektronske (digitalne) i analogne fotografije, o tečajevima i dostupnosti opreme i kemikalija u Europi.

Točno u podne ćete moći saznati više o temi „Kako pretvoriti društvene mreže u kanal za prezentaciju svojih foto projekata“ koju će predavati Mario Poje i Tomislav Valent. Na tom ćete predavanju saznati više o prednostima društvenih mreža, te kako komunicirati fotografije na društvenim mrežama, kako koristiti Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Google+, Pinterest' i druge servise.

Prije posljednjeg predavanja očekuje vas i predstavljanje dviju knjiga. Stanko Abadžić će predstaviti svoju novu knjigu „Portfolio“ dok će Jasmin Krpan predstaviti svoju knjigu „Good morning Saigon“.

I za kraj tu je poslastica za sve ljubitelje Photoshopa – „Novo & korisno - Adobe Photoshop CC“ koju predaje Dejan Rogan, certificirani Adobe expert. Na ovom predavanju ćete saznati sve o novim načinima licenciranja kroz Adobe Creative Cloud (godišnju pretplatu), a korisnici nekoliko puta godišnje mogu uživati u novim funkcionalnostima najpopularnijeg alata za obradu fotografija, ali i saznati što novo nudi Adobe Photoshop u 2014.

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam će se održati u subotu, 25.10.2014., na starom, fotografima dobro poznatom mjestu – u Hypo centru na adresi Slavonska avenija 6, a biti će otvoren za posjetitelje od 10 – 16 h. Cijena ulaznica je ostala ista, 15 kuna, dok je za grupe iznad 5 osoba cijena samo 10 kuna. Osim noviteta, rabljene opreme, moći ćete poslušati i zanimljiva predavanja koja se odvijaju tijekom cijelog dana, a za posjetitelje će biti organiziran i nagradni kviz uz mnoge vrijedne nagrade.

Na web adresi www.fotosajam.info možete vidjeti kako jednostavno doći do Zagrebačkog Fotosajma, koji su izlagači na sajmu, a ako trebate neku dodatnu informaciju, uvijek možete ispuniti kontakt formu putem koje ćete dobiti brz odgovor.

Vidimo se na Zagrebačkom Fotosajmu 2014.!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.