Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Više od tisuću ljubitelja fotografije dolazi na Zagrebački Fotosajam

17.10.2014

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam ove će se godine podići na još višu razinu - ne mislimo pri tom samo kako se Fotosajam seli iz prizemlja na 1. kat - već ćete ove godine moći isprobati još više fotoaparata, objektiva i ostale foto opreme.

No, to nije sve,novost je poseban Vodič za kupnju kojeg dobiva svaki posjetitelj i kojim ćete moći ostvariti i značajnije popuste na samom Fotosajmu.

Jedan od organizatora sajma Goran Katić pred najavu sajma je izjavio: „Posjet Zagrebački Fotosajmu ne znači samo doći i isprobati najnovije uređaje i opremu, već i samo druženje s drugim fotografima. Kao i uvijek, na sajmu će izlagati i privatni izlagači koji nude rabljene uređaje i opremu, a predavanja o fotografiji će se održavati tijekom čitavog dana u posebnoj prostoriji kako vam ne bi smetao žamor posjetitelja.“

Na samom Zagrebačkom Fotosajmu će se tijekom čitavog dana održavati i besplatna predavanja. Tako ćete već u 10:30 saznati više o temi „Svijet crno-bijele fotografije u novim prilikama“ koju će predavati Mladen Bišćan, instruktor fotografije u ZFKS-u (Zagrebački foto kino savez). Na predavanju će biti riječi o recepturama i pripremama kemikalija za obradu materijala (negativa i pozitiva) za crno-bijelu fotografiju. Osim toga saznat ćete o mogućnostima komunikaciji između elektronske (digitalne) i analogne fotografije, o tečajevima i dostupnosti opreme i kemikalija u Europi.

Točno u podne ćete moći saznati više o temi „Kako pretvoriti društvene mreže u kanal za prezentaciju svojih foto projekata“ koju će predavati Mario Poje i Tomislav Valent. Na tom ćete predavanju saznati više o prednostima društvenih mreža, te kako komunicirati fotografije na društvenim mrežama, kako koristiti Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Google+, Pinterest' i druge servise.

Prije posljednjeg predavanja očekuje vas i predstavljanje dviju knjiga. Stanko Abadžić će predstaviti svoju novu knjigu „Portfolio“ dok će Jasmin Krpan predstaviti svoju knjigu „Good morning Saigon“.

I za kraj tu je poslastica za sve ljubitelje Photoshopa – „Novo & korisno - Adobe Photoshop CC“ koju predaje Dejan Rogan, certificirani Adobe expert. Na ovom predavanju ćete saznati sve o novim načinima licenciranja kroz Adobe Creative Cloud (godišnju pretplatu), a korisnici nekoliko puta godišnje mogu uživati u novim funkcionalnostima najpopularnijeg alata za obradu fotografija, ali i saznati što novo nudi Adobe Photoshop u 2014.

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam će se održati u subotu, 25.10.2014., na starom, fotografima dobro poznatom mjestu – u Hypo centru na adresi Slavonska avenija 6, a biti će otvoren za posjetitelje od 10 – 16 h. Cijena ulaznica je ostala ista, 15 kuna, dok je za grupe iznad 5 osoba cijena samo 10 kuna. Osim noviteta, rabljene opreme, moći ćete poslušati i zanimljiva predavanja koja se odvijaju tijekom cijelog dana, a za posjetitelje će biti organiziran i nagradni kviz uz mnoge vrijedne nagrade.

Na web adresi www.fotosajam.info možete vidjeti kako jednostavno doći do Zagrebačkog Fotosajma, koji su izlagači na sajmu, a ako trebate neku dodatnu informaciju, uvijek možete ispuniti kontakt formu putem koje ćete dobiti brz odgovor.

Vidimo se na Zagrebačkom Fotosajmu 2014.!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.