Poslovanje tvrtke u 2013. godini - najbolja među najboljima

Prema poslovanju u 2013. godini, te kao rezultat analize financijskih izvještaja kao prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci., dakle i za cijelu 2014. godinu, tvrtka Marketing odjel d.o.o. (vlasnica ovog medijskog portala) proglašena je među NAJBOLJIM poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj.

Kao najbolja od najboljih, tvrtka Marketing odijel se svrstala u skupinu od 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.


Prema poslovanju u 2013. godini, te kao rezultat analize financijskih izvještaja kao prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci., dakle i za cijelu 2014. godinu, Bisnode Hrvatska proglasila je tvrtku Marketing odjel d.o.o. (vlasnica ovog medijskog portala) NAJBOLJIM poslovnim subjektom u Republici Hrvatskoj te je istoj dodjelila "certifikat bonitetne izvrsnosti".

Prema osobnim riječima dodjeljivača ovog prestižnog certifikata, izjavili su: "Iznad svega ovo priznanje bonitetne izvrsnosti potvrda je 7-godišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada u tvrtki Marketing odjel d.o.o. koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji."

Analitička metoda izračuna jedinstvena za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. "Certifikat bonitetne izvrsnosti" jedan je od najvažnijih EU standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.

Član uprave Marketing odjela ovom prilikom je izjavio: "Biti nositeljem certifikata bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim tvrtke dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorna i kvalitetno vođena tvrtka s kojom treba poslovati."

Kao najbolja od najboljih, tvrtka Marketing odijel se svrstala u skupinu od 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.