Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Poslovanje tvrtke u 2013. godini - najbolja među najboljima

06.11.2014

Prema poslovanju u 2013. godini, te kao rezultat analize financijskih izvještaja kao prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci., dakle i za cijelu 2014. godinu, tvrtka Marketing odjel d.o.o. (vlasnica ovog medijskog portala) proglašena je među NAJBOLJIM poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj.

Kao najbolja od najboljih, tvrtka Marketing odijel se svrstala u skupinu od 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.


Prema poslovanju u 2013. godini, te kao rezultat analize financijskih izvještaja kao prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci., dakle i za cijelu 2014. godinu, Bisnode Hrvatska proglasila je tvrtku Marketing odjel d.o.o. (vlasnica ovog medijskog portala) NAJBOLJIM poslovnim subjektom u Republici Hrvatskoj te je istoj dodjelila "certifikat bonitetne izvrsnosti".

Prema osobnim riječima dodjeljivača ovog prestižnog certifikata, izjavili su: "Iznad svega ovo priznanje bonitetne izvrsnosti potvrda je 7-godišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada u tvrtki Marketing odjel d.o.o. koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji."

Analitička metoda izračuna jedinstvena za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. "Certifikat bonitetne izvrsnosti" jedan je od najvažnijih EU standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.

Član uprave Marketing odjela ovom prilikom je izjavio: "Biti nositeljem certifikata bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim tvrtke dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorna i kvalitetno vođena tvrtka s kojom treba poslovati."

Kao najbolja od najboljih, tvrtka Marketing odijel se svrstala u skupinu od 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.


Komentari (0):