Sedma godišnjica - a nema straha!

Kažu da je 7. godina presudna za brak ili vezu. Činjenice su temeljene na nekim znanstvenim podlogama koje prije svega uključuju psihologiju. Tko je u braku ili vezi prošao 7. godinu, može odahnuti - ako je prošla onako kako je bilo željeno.

Marketing Odjel slavi svoju sedmu godišnjicu postojanja. Srećom, nije u braku niti u vezi pa može odahnuti. Iako, put koji je prošao najsličniji je životnom putu sa svojim suputnikom. Od uspjeha, nadanja, dobrih trenutaka, stabilnih financija, ugodnih večera, proslava, dragih ljudi, potpisivanja ugovora od kojih poskače srce pa sve do nestašnih trenutaka koji su se događali, ali su već zaboravljeni. Kao u svakoj istinskoj vezi!

U vlastitom poslu su prve tri godine najgore; borimo se za svoje mjesto ispod sunca. Kad se konačno izborimo za njega, utabamo svoj put i mislimo da će sve dalje ići kao po maslacu, čeka nas kamena staza. Jer, ovo je ipak realnost. A kročiti treba znati i po kamenim, neravnim putevima za koje ni ne znaš kamo vode, ali si hrabar, spreman za nove izazove ma kakvi oni bili i ne odustaješ.

Marketing Odjel je u ovih 7 godina stvarao svoje životne suputnike kojima se ponosi; pametna Web::Edukacija, korisna Web Marketing Akademija, seniorka Web::Strategija,  najnoviji Weboo spreman za 2015., sajamska Web::INDUSTRIJA,  ozbiljan Poslovni Salon, a najnovije pridošlice su  pametnjaković Znatko i  svevremenska Regolina koji čine mnogo za svoju zajednicu.

I tako, sjedeći ispod sunca sedmu godinu za redom, uz draškanje poreznog vjetra, na svom čvrstom pa i teškom putu i dalje korača Marketing Odjel te spremno prihvaća nove poslovne izazove, svoje uspone i padove nakon kojih otrese svoj plašt i juriša dalje na krilima internetskog marketinga.

Želimo nam još puno poslovnih partnera, konferencija, ugodnih druženja, zabave na Regolini, najnovijih edukacija iz svijeta web marketinga te edukativnih sati kojima ćemo naše klijente učiniti zadovoljnima.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.