ZaDIMite na Weboo 2015!

Tri su mjeseca do najnovije konferencije o internetskom marketingu 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga' koja se čini tako daleko, a doći će tako brzo. U našim redovima je gužva; pripreme su užurbane, radi se na svakom segmentu birajući najkvalitetnije teme i predavače, a ovaj put nam je zadatak iznenaditi vas i atmosferom.

Nikako ne propuštajte i ne zaboravite 19.03.2015. kada ćete prisustvovati najdinamičnijoj, najsimpatičnijoj i najzapamćenijoj konferenciji u opuštenoj atmosferi za ugodno druženje i kvalitetnu edukaciju.

Četvrtak, 19.03., za akreditacijskim stolom zatražite svoju kotizaciju koju do 31.12. i zvuka vatrometa možete kupiti po povlaštenoj cijeni s blagdanskim popustom od samo 600 kn (PDV uključen u cijenu). Super rana cijena kotizacije je za sve pustolove koji vole iznenađenja s tematikom web marketinga i vjerni su posjetioci dosadašnjih konferencija te imaju povjerenja u organizaciju dobrih tema, predavača, pristupa publici i znaju da će dobiti i više od očekivanog.

Cijene kotizacija se nakon 31.12. sve brže penju po ljestvama prema gore pa svakako do kraja 12. mjeseca REZERVIRAJTE svoju ulaznicu po maksimalno sniženoj cijeni jer na vrhu će ljestava cijena kotizacije iznositi 1500 kn.

Uskoro se otvaraju i prijave za nagrade Masterweb u tri kategorije:

Najbolje internetsko bankarstvo

Najbolja foto-galerija

Najbolji servis za prodaju online ulaznica

Svaku kategoriju ocjenjuje neovisan ocjenjivački žiri, stoga prijavite odmah svoje kvalitetne radove u koje su uloženi vaše vrijeme, novac, entuzijazam i ljubav. Nominirani u svakoj od tri Masterweb kategorija osvajaju specijalne V.I.P. ulaznice za konferenciju. Natječaj je otvoren zaključno s 1.03.2015.

Pratite nas na 'Weboo 2015 - Dan Internetskog marketinga' i budite u tijeku s najnovijim objavama!

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.