Prevoditelj-teksta.com: svijet prevoditeljskih usluga

Specijalizirani portal prevoditelj-teksta.com jedini je portal u Hrvatskoj koji je posvećen prevoditeljima i svijetu prevoditeljskih usluga. Na ovom portalu možete pročitati najnovije vijesti i članke vezano uz  prevođenje, upoznati se s korisnim pravopisnim savjetima, informirati se o zanimljivostima o svjetskim jezicima itd. Ako npr. želite znati je li ispravno pisati tvrtki ili tvrtci, što je to kartica teksta ili koliko bi vas koštao prijevod nekog teksta na strani jezik, onda je prevoditelj-teksta.com pravo mjesto za vas. 

Portal također povremeno nudi posebne popuste za profesionalne prevoditeljske usluge i lekturu teksta što korisnicima tih usluga može donijeti znatnu uštedu!Prevoditelj-teksta.com započeo je s radom 2012. godine i od tada bilježi stalni rast posjetitelja. Trenutno ima oko 12.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno s 36.000 pregleda stranica. Posjetitelji su uglavnom visokoobrazovane i/ili poslovne osobe: prevoditelji, direktori tvrtki, voditelji nabave, menadžeri i sl. Pokrovitelj portala je prevoditeljska agencija GNOSIS koja nudi profesionalne usluge prevođenja s i na 20 svjetskih jezika.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.