Najboljih osam godina tvrtke

Sretan rođendanKakve su bile? "Bile su - najbolje!" Tako je direktor tvrtke odgovorio na pitanje kolege na temu proteklih 8 godina poslovanja zagrebačke tvrtke Marketing odjel d.o.o. na čijim se stranicama upravo i nalazite. Pri tome, direktor je nastavio: "Posebna je draž ovako dugo poslovati jer prekaljeni poduzetnici često kažu da većina tvrtki propada u prvih pet godina poslovanja. A mi smo tu, već tri godine nakon tog početničkog filtera. Više nismo početnici, mnogo je utakmica u nogama, mnogo je borbe bilo, mnogo je zadovoljstva stvoreno, mnogo je sreće dano. Iako, naravno, svako jutro ćemo biti na početku pa tako i ovaj 8. rođendan tvrtke Marketing odjel neka bude slavlje za početak jedne nove priče - jedne nove godišnje avanture." i uz smijeh na kraju dodaje: "Tko preživi... Viđati ćemo se i na godinu!"


Na današnji dan 2015. godine Marketing odjel d.o.o. proslavlja osmu godišnjicu svog uspješnog rada, što je prije svega rezultat profesionalnog i ljubaznog odnosa prema svim kupcima, partnerima i polaznicima, koji su nakon ukazanog povjerenja postali redovni korisnici naših usluga.

Mlad i profesionalan tim Marketing odjela trenutno ima ima iza sebe višegodišnje iskustvo i konstantan napredak u pružanju vrhunskih usluga što je tvrtku profiliralo među poznate brendove u područjima edukacije tj. obrazovanja na domaćem i širem tržištu, a čemu svjedoče rezultati poslovanja te veliki broj zadovoljnih klijenata (op.aut. Da, svi navedeni na ovom linku su tvrtke kojima smo izravno pružali naše usluge; popis čak nije ni ažuriran zadnjih godinu dana).

Elmira je pitala kamo dalje, a odgovor ćemo znati kada se lociramo (a možete i Vi sebe odnosno svoju firmu) na ovom grafu...

Graf godina poduzetništva

...do tada: Marketinški odjele, sretan ti 8. rođendan! :-)

Komentari (3):
mvarga 07. prosinca 2015. (10:50)

Čestitke ekipi! Da niste bili dobri ne bi vas bilo. Siguran sam da ćete biti takvi i slijedećih 8 godina jer se konj koji pobjeđuje ne mijenja....

mvarga 07. prosinca 2015. (10:50)

Čestitke ekipi! Da niste bili dobri ne bi vas bilo. Siguran sam da ćete biti takvi i slijedećih 8 godina jer se konj koji pobjeđuje ne mijenja....

Dario 07. prosinca 2015. (11:08)

Čestitamo !!! Uspješan rast u narednih 88 godina ...

Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.