Vodeći svjetski sajam za ambalažnu industriju - Interpack 2017

Vodeći svjetski sajam za ambalažnu industriju i s njom povezane tehnologije Interpack 2017 ponovno otvara svoja vrata! Od 4. do 10. 5. 2017. sajam u Düsseldorfu ugostit će 2700 izlagača iz 60 zemalja koji će predstaviti najnovije ideje, inovacijske koncepte te tehnička i tehnološka dostignuća. 

Na temelju dosadašnjeg iskustva, kao izvrsnog poslovnog partnera u organizaciji putovanja uz iznimno povoljne cijene i maksimalnu fleksibilnost, Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus - IatT za organizirani posjet Interpacku 2017 preporučuje tvrtku Congress Travel International koja je za čitatelje časopisa Ambalaža/REGprint, posjetitelje portala www.ambalaza.hr i primatelje newslettera pripremila posebno povoljne pakete prijevoza i smještaja (obvezno napomenuti prilikom rezervacije).

Raspored organiziranih putovanja s polascima iz Zagreba

  • I. GRUPA: 4. – 7. 5. 2017.
  • II. GRUPA: 7. – 10. 5. 2017.

Rok prijave: 27. 2. 2017.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme.... i vidimo se na Interpacku!

Informacije o paketima putovanja su ovdje.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.