Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Kako nam plaćati?

11.05.2017

Poštovani korisnici usluga tvrtke Marketing odjel d.o.o. (i oni koji će tek postati) obavješavamo Vas da je tvrtka od početka 2017. godine uvela DVA nova načina prihvata Vaših uplata u kunskim i valutnim iznosima. Od početka 2017. trajalo je testno razdoblje provjere rada transakcija kroz ova dva nova načina, a sve kako bi danas tvrtka mogla službeno ponuditi nove načine svojim kupcima.

Tvrtka Marketing odjel d.o.o. ugovorila je poslovnu suradnju s bankom KBZ (Kreditna Banka Zagreb d.d.) te u njoj ima otvoren kunski i devizni račun. Kako plaćati tvrtki (broj IBAN-a) putem ovog računa kod domaćih i međunarodnih transakcija provjerite ovdje.

Također, kao drugi način plaćanja, ugovorena je suradnja sa PayPal Inc. koji omogućava primanje isključivo međunarodnih uplata u eurima (EUR) na PayPal račun tvrtke. Ako ste i Vi korisnik PayPal-a plaćanje možete izvršiti na ovoj stranici.

Naravno, plaćanje putem računa u Erste banci je i dalje isto kao i prije.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.