Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Jubilarni 10. rođendan firme

07.12.2017

S velikim osmjehom na licu objavljujem da je firma Marketing odjel d.o.o. živa i zdrava nakon 10 godina poslovanja. Preživjela je teške poslovne godine, uspješne poslovne godine, upoznala mnoga lica, preskočila razne prepreke, okrznula se o slučajne prolaznike, zabila (nekad i probila) čvrste zidove, te danas hrabno i sigurno korača dalje. Korak po korak. Kap po kap znoja. Firma je tu i ne odlazi. Davala je, daje i davati će svoj značaj na tržištu. Usluživati će i dalje one kojima je potrebna. Godina 2018. biti će joj izazov za nove pobjede, a danas, kada slavi punih deset godina života - sretan joj jubilarni 10. rođendan!!!

Neki bi rekli "Opet vam je rođendan firme?" Kao ne žele nas kritizirati, ali misle da nam je to već prešlo u naviku. Pa baš i je. Nedamo se mi djelatnici firme, a ne da se ni firma. Borbeno je na tržištu. Svaki dan i noć. Dobro, po noći baš i ne jer spavamo. Haha, tko bi rekao?! Ali definitivno svaki dan. I tako 365 puta u godini. Sa izuzecima većina vikenda. Nekad i praznika. Ali ipak, to je jako puno odrađenih dana koji su iza nas i na koje smo ponosni.

I ako mi koji radimo u i za firmu tražimo poklon koji bi joj poklonili za ovaj jubilej, za ovaj 10. rođendan poslovanja, čak i ako dugo tražimo najadekvatniji poklon, a da je dovoljno vrijedan i dostojan ove firme, mislim da nećemo naći ništa takovog osim toga što smo kroz minulu godinu poslovanja upravo darovali sebe. Svoje radno vrijeme. Svoje sudjelovanje u poslovanju ove firme. Svoju snagu, svoju pamet, svoju energiju. Svoje ja!

Stoga ovaj jubilarni broj, iako je rođendan firme, upravo je rođendan svih nas koji smo radili i koji radimo u i za firmu. Pa osim firmi, sretan jubilarni 10. rođendan i svima djelatnicima, autorima, honorarcima i poslovnim partnerima!

Živjeli! Laughing

Komentari (1):
Ivan M. - 16. siječnja 2018. (15:49)
Wow.
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.