Jubilarni 10. rođendan firme

S velikim osmjehom na licu objavljujem da je firma Marketing odjel d.o.o. živa i zdrava nakon 10 godina poslovanja. Preživjela je teške poslovne godine, uspješne poslovne godine, upoznala mnoga lica, preskočila razne prepreke, okrznula se o slučajne prolaznike, zabila (nekad i probila) čvrste zidove, te danas hrabno i sigurno korača dalje. Korak po korak. Kap po kap znoja. Firma je tu i ne odlazi. Davala je, daje i davati će svoj značaj na tržištu. Usluživati će i dalje one kojima je potrebna. Godina 2018. biti će joj izazov za nove pobjede, a danas, kada slavi punih deset godina života - sretan joj jubilarni 10. rođendan!!!

Neki bi rekli "Opet vam je rođendan firme?" Kao ne žele nas kritizirati, ali misle da nam je to već prešlo u naviku. Pa baš i je. Nedamo se mi djelatnici firme, a ne da se ni firma. Borbeno je na tržištu. Svaki dan i noć. Dobro, po noći baš i ne jer spavamo. Haha, tko bi rekao?! Ali definitivno svaki dan. I tako 365 puta u godini. Sa izuzecima većina vikenda. Nekad i praznika. Ali ipak, to je jako puno odrađenih dana koji su iza nas i na koje smo ponosni.

I ako mi koji radimo u i za firmu tražimo poklon koji bi joj poklonili za ovaj jubilej, za ovaj 10. rođendan poslovanja, čak i ako dugo tražimo najadekvatniji poklon, a da je dovoljno vrijedan i dostojan ove firme, mislim da nećemo naći ništa takovog osim toga što smo kroz minulu godinu poslovanja upravo darovali sebe. Svoje radno vrijeme. Svoje sudjelovanje u poslovanju ove firme. Svoju snagu, svoju pamet, svoju energiju. Svoje ja!

Stoga ovaj jubilarni broj, iako je rođendan firme, upravo je rođendan svih nas koji smo radili i koji radimo u i za firmu. Pa osim firmi, sretan jubilarni 10. rođendan i svima djelatnicima, autorima, honorarcima i poslovnim partnerima!

Živjeli! Laughing

Komentari (1):
Ivan M. 16. siječnja 2018. (15:49)

Wow.

Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.