Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

:: Tražimo novog djelatnika

11.06.2018

Često možemo čuti izreku: "Znanje je naše najveće bogatstvo", ali se nerijetko ponašamo kao da nova znanja ne dolaze, a stara znanja su i dalje aktualna. Ipak, ulaskom u novu fazu života obično donosimo odluke usmjerene ka unapređenju svoga znanja, što na privatnom, a što na poslovnom planu.

Web::Edukacija upravo pomaže u obrazovanju odraslog radno-sposobnog stanovništa, a upravo ti možeš biti novi voditelj Web::Edukacije, što uključuje i vođenje Web Marketing Akademije (WMA).

Još u dalekoj prošlosti, dok znanost nije bila na današnjem stupnju razvoja, pojedinci su ostavljali pisani trag o spoznajama i saznanjima - u kamenu pa preko papira kojeg još koristimo do danas često korištenog digitalnog zapisa (na računalu, laptopu, tabletu, mobitelu). Upravo kroz edukacije na temu korištenja digitalnih zapisa na moderni način, kroz primjenu marketinga, odnosa s javnošću, te brendiranja Web::Edukacija svoje polaznike lansira u XXI. stoljeće kroz 100 školskih sati osnovnog obrazovanja, te dodatnih 100 školskih sati stručnog.

Postani i ti dio ovog transfera znanja, postani glavni i ključni organ u cijelom tom procesu. Postani Voditelj Web::Edukacije i ostavi svoj trag u povijesti čovječanstva. ;) Ukratko, tvrtka Marketing odjel d.o.o. traži osobu za organiziranje događanja (poslovnih konferencija i radionica), prodaju kotizacija, ostvarivanje medijske suradnje te uređivanje web sadržaja tj. tražimo osobu na mjestu "Voditelj Web::Edukacije".

Od kandidata se očekuju razvijene komunikacijske vještine (ljubaznost, asertivnost, prodaja) uživo i preko telefona, te predanost u radu. Pri tome je bitno poznavanje rada putem poznatih web alata (kao npr. Gmail, ...) i osnova internetskog marketinga.

Od osobe se očekuje obavezno poštivanje jednostavnih uputa dobivenih iz pravilnika o radu u firmi ili izravno od direktora. Novi djelatnik dobiva službeni mobilni broj telefona. Radi od doma, te je financijski stimuliran po učinku. Osoba se zapošljava na puno radno vrijeme (ili pola radnog vremena) i to na određeni (probni) rok.

Za više informacija i aktualnost ovog natječaja provjeri ovdje pod NOVO.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:
Polja označena sa * su obavezna!
* Vaš komentar:
* Vaše ime:
* E-mail:
Web:
* Provjera:
CAPTCHA Image Osvježi sliku
Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.