Godišnjica postojanja tvrtke se slavi 07.12. svake godine

Kao i prethodnih godina, tvrtka Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba održala je proslavu svojeg 11. rođendana odnosno godišnjice postojanja na dan 07.12.2018. u krugu najužih poslovnih partnera - direktora i članova upravnih odbora glavnih podizvođača odnosno dobavljača koji se smatraju partnerima tvrtke Marketing odjel d.o.o. 

Na zajednički ručak bili su pozvane partnerske tvrtke odnosno njihovi predstavnici iz upravnih odbora, odnosno vlasnici i direktori. Radi se o sljedećim tvrtkama:

  1. TIR-USLUGE d.o.o., Zagreb
  2. Flipkod, Zagreb
  3. Applied Development j.d.o.o., Sisak
  4. Silus marketing j.d.o.o., Zagreb
  5. Lineaflex C d.o.o., Zagreb

Zahvaljujemo svima koji su došli na zajednički ručak te se nadamo da ćemo poslovnu suradnju na obostranu korist nastaviti i ne samo u nadolazećoj 2019. već i u godinama koje slijede nakon nje.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.