Sretna Nova Godina 2019!

Sretna nova 2019. godina!Iako je ovo poslovna čestitka, no kako uspješnog poslovanja nema bez dobrih ljudi prvenstveno ćemo u ovoj čestitki čestitati ljudima - poslovnim i privatnim, našim prijateljima i poznanicima, korisnicima i klijentima, podizvođačima i dobavljačima, ...

Želimo Vam svima: 
Sretnu novu 2019. godinu!!!

U životu Vam uprava tvrtke Marketing odjel d.o.o. želi sve najbolje, puno zdravlja, veselja, ljubavi i mira, ali i poslovnih uspjeha. Želimo Vam što manje posjeta ljekarnama, domovima zdravlja i bolnicama. Puno zabavnih trenutaka s najbližima. Puno pjesama i plesa uz koje je znanstveno dokazano da organizram ispušta hormon sreće. Da ne bude rata i da se ne svadite i ljutite bespotrebno. Da uvažavate druge kako bi oni uvažavali i Vas. Novih poslovnih poduhvata, investicija, potpisanih ugovora, te svakako novaca. Postanite i ostanite ono što najviše želite i neka Vam se ispune sve ostale želje.

Puno pozdrava od tvrtke Marketing odjel d.o.o.! :)

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.