Privremeni prekid rada tvrtke zbog korona virusa (COVID-19)

Poštovani klijenti i partneri, tvrtka Marketing odjel d.o.o. će privremeno od 17.03.2020. prestati s aktivnim radom te će zaposlenici tvrtke biti pretežno nedostupni.

Nadamo se da razumijete da razlog ovog privremenog prekida rada je uzrokovan smjernicama Vlade RH oko zaštite od korona virusa (COVID-19). O redovnom nastanku rada tvrtke biti ćete ovdje pravdobodno obaviješteni.

Kako je 11.ožujka 2020. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je proglasila globalnu pandemiju zbog koronavirusa koji je u međuvremenu raširio se i Hrvatskom. Tako je 1. veljače 2020. Krizni stožer Ministarstva zdravstva RH podignuo mjere pripravnosti zbog epidemije koronavirusa COVID-19 kako bi bio spreman za sve scenarije u Hrvatskoj.

Pojavom više slučajeva korona virusa u Hrvatskoj, predsjednik VladeH Andrej Plenković održao je sastanak s članovima Kriznog stožera Ministarstva zdravstva u kontekstu razvijanja epidemije koronavirusa u susjednoj Italiji te razmatranja podizanja stupnja pripravnosti i novih mjera zaštite zdravlja hrvatskih građana. Uslijed toga slijedile su prvo preporučene mjere, a kasnije i odredbe kojih se građani trebaju pridržavati. Pa tako i tvrtke te je stoga tvrtka Marketing odjel d.o.o. donijela ovu odluku o prestanku aktivnog rada sa klijentima i partnerima od datuma 17.03.2020.

Naravno, određene ranije ugovorene poslovne aktivnosti će biti održavane prema mogućnostima. Za sve ostale koji su u kućnoj izolaciji, pogledajte što je sve od sada dostupno beplatno.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.