Sudjelovali smo na 14. Weekend Media Festivalu (WMF) u Rovinju

Naša tvrtka je sudjelovala na vrlo zanimljivim panelima koji su se održavali u rovinjskom 14. Weekend Media Festivalu sa temom medija, komunikacija, marketinga, tehnologije, inovacije, ali uz pregršt zabave, druženja i širenja networkinga

14. Weekend Media Festival

Ovaj značajan događaj za cijelu medijsku industrija, te sve industrije s kojima je usko povezan (a ima li koja s kojom nije?!) našle su se u Rovnju od 23. do 26.09.2021. Umjetna inteligencija, gaming i književnost samo su neke od tema koje je ovogodišnji WMF pokrio. 

Najveća regionalna konferencija u Rovinju okupila komunikacijsku i medijsku scenu gdje ste osim mnogih novih spoznaja mogli čuti i žustre rasprave o medijima. Sve to je pračeno i kroz tvrtkin PiO forum Znatko kroz sljedeća pitanja i odgovore:

  1. Kakav je bio 14. Weekend Media Festival u Rovinju?
  2. Koje teme pokriva 14. Weekend Media Festival (WMF14) u Rovinju?
  3. Kakav je bio prvi dan Weekend Media Festivala 2021. godine? 

„Festival je ove godine nadmašio sva očekivanja! Koja je naša tajna? Tajna je u odličnom programu, zanimljivim predavačima i neformalnom druženju u ugodnom ambijentu. Svi se kod nas osjećaju dobro i nadahnuto, a naravno, dogovore se i neki poslovi. To je idealna kombinacija – spoj rujanskog produženog vikenda i inspirativna druženja s kolegama iz cijele regije.“ izjavio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala, na kraju 14. Weekenda, festivala koji iz godine u godinu iznova donosi cijeli niz inspirativnih panela i sudionika.

Nadamo se da su svi sudionici ovogodišnjeg Weekend Media Festivala, baš kao i mi koji smo došli u ime Znatka i tvrtke Marketing odjel d.o.o., sklopili nova poznanstva, preuzeli nova znanja te ono najbitnije, proživjeli osjećaje koje će s veseljem pamtiti trajno, ali barem najmanje do sljedeće godine i do 15. Weekenda.

P.S. Posebno nas je obradovao poziv na odličnu večeru tvrtke Adria Media u srcu Rovinja, u staroj gradskoj jezgri, koja je okarakterizirana kao mjesto okupljanja najvećih imena medijske scene. Hvala im na toj tituli, fotografijama na kojima smo se našli i što su nas tako nazvali, pa s time i okarakterizirali naš popularni PiO forum Znatko. :)

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.