15. godišnjica tvrtke i 9. godina Znatka

15. godina tvrtke Marketing odjel, 9. godina weba ZnatkoDesetljeće i pol (15 godina) poslovanja tvrtke Marketing odjel d.o.o. trebalo je proći do ovog trena kako bi pokazali da se može proći kroz jednu recesiju, a sada vjerujemo da ćemo proći i ovu sadašnju - drugu. Ujedno, kao i oblično, danas je obljetnica i porinuća tvrtkinog velikog medijskog projekta Znatko s pitanjima i odgovorima.

Hvala svima od srca koji su nam od jutra slali čestitke kompaniji Marketing odjel d.o.o. (još čekamo prvu za mlađeg Znatka) na uspješnih 15 godina poslovanja. "Bilo je turbulentno, ali može se" - rekao je ovom prilikom direktor kompanije.

Obljetnica, rođendan, spomendan, ... samo su obični nazivi koji jednostavno označavaju ovaj značajan dan za kompaniju koja već koja već punih petnaest godina (uff, zvuči malo kada pričaš o drugima, ali kada je riječ o kompaniji u kojoj radiš - puno je to!) aktivno posluje, prodaje, izdaje fakture, brine oko naplate, ulaže, investira, analizira, planira, pregovara, dogovara, potpisuje cijeli niz ugovora, pravno usaglašenih sa Zakonom, sa zahtjevima klijenata i poslovnih partnera, sa zahtjevima banka, a na kraju i prema situaciji na tržištu.

Iako, dug je to put - 15 godina, ali nećemo o tome danas, danas se slavi! Smile

Posebno zahvaljujemo s firmama s kojima smo uspješno surađivali u zadnjih godinu dana odnosno tokom 2022. godine:

  • TIR-USLUGE d.o.o., Lineaflex C d.o.o., Antrum Nekretnine d.o.o., Zeleni globus d.o.o., EMG mreža d.o.o., VISICOM d.o.o., APPLIED DEVELOPMENT j.d.o.o., SILUS MARKETING j.d.o.o., Flipkod d.o.o., Allianz Hrvatska d.d., Agram banka d.d., AGRAM LIFE osiguranje d.d., ...

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.