Nova 2024. dolazi s već 16. godina poslovanja tvrtke Marketing odjel

Uspješno poslovatiŽelimo Vam Sretnu novu 2024. godinu u koju tvrtka Marketing odjel d.o.o. ulazi sa svojih 16 godina postojanja i uspješnog poslovanja svih ovih godina od samog početka. 

Ako ste i sami poduzetnik, znate da poslovati u hrvatskim prilikama nije lako, a tako je bilo i nama koji smo radili kao unutrašnji i vanjski partneri tvrtke Marketing odjel d.o.o. I to svih ovih pa i posljednih godina. Nema što nismo prošli, a tvrtka i dalje stabilno posluje.

Krajem 2023. godine, točnije 7.12.2023. tvrtka Marketing odjel d.o.o. je napunila 16 godina poslovanja (još 4 godine do 20 godina!) i u ovim godinama, kao prava "tinejđerica", veselo ušla u novu 2024. spremna na nove radne pobjede.

Za stabilnost poslovanja tvrtke zaslužna je ne samo uprava tvrtke, veći i svi djelatnici, te izuzetno bitni vanjski partneri odnosno partnerske tvrtke s kojima Marketing odjel d.o.o. odlično surađuje već godinama. Bez njih - to ne bi bilo to. SmileZato su se svi partneri, koji nisu bili spriječeni, okupili i ove godine u ugodnom druženju na slavljeničkoj večeri u restoranu Public te podružili uz - iće i piće. Nadamo se da Vam je svima bilo ugodno druženje, a dogodine možemo ponoviti - opet! Laughing

Tvrtka Marketing odjel d.o.o. zahvaljuje svima s kojima je surađivala svih ovih godina i koji su joj pomogli da stasa u ovako malu, ali stabilnu poslovnu kompaniju. Sretno joj bilo i neka nastavi samo tako poslovati i dalje. Cool

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.