Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Marketing vodič

Vodič za usluge marketinga ## Savjeti i informacije za odabir marketing agencija

Kako znati da je agencija dobra za marketing?

Marketing vodičAgencije za marketing su tvrtke koje se bave uslužnom djelatnošću od pružanja marketinških konzultacija do izrade, vođenja i promjene marketinškog plana određene tvrtke. Pojedine korporacije zapošljavaju marketing stručnjake da u potpunosti ili uz pomoć agencije za marketing vode marketinške kampanje za korporaciju. Srednje i veće korporacije osnivaju unutar tvrtke vlastite odjele za marketing, dok manje tvrtke angažiraju vanjsku marketing agenciju (engl. marketing outsourcing).

Vodič za marketing (hrv. marketinški vodič) Vam može pomoći u pronalasku popisa aktivnih i relevantnih marketing agencija na domaćem, regionalnom i stranom tržištu kako biste odabrali pravog partnera za Vaš poslovni uspjeh.

Marketing vodič može biti ili tiskano ili digitalno izdanje koje sadrži univerzalna znanja i trenutne podatke stržišta marketinških usluga. Cilj takve publikacije je pravilno educirati i informirati sve koji trebaju marketinšku struku o izazovima strategija i taktika u marketinškoj primjeni. Marketing vodič služi da ponudi kompletne podatke o marketingu te da pomognepopust priručnika svim poduzetnicima i voditeljima poslovanja (engl. manageri) koji trebaju suradnju sa svijetom marketinga te onima koje si konstantnoeduciraju i bezprekidno usavršavaju u ovom izrazito zanimljivom i dinamičnom području. Internetski marketing je posebna tema nekog vodiča za marketing jer obuhvaća najaktualnija postignuća i konkretne primjere iz tog područja.

Marketing vodič sastavni dio određenih radnih materijala na raznim seminarima, radionicama i marketinškim školovanjima.