Marketing

Marketing je vrlo dinamična grana poslovne ekonomije zasnovana na tržišnoj razmjeni

Marketing Marketing je profitno zadovoljavanje potreba. Marketing je vrlo dinamična grana poslovne ekonomije koja je zasnovana na tržišnoj razmjeni.

"Marketing je društveni i upravljački proces koji putem stvaranja, ponude i razmjene proizvoda od vrijednosti s drugima, pojedinci i grupe dobivaju ono šta im je potrebno ili što žele" - izjavio je o marketingu svjetski marketinški stručnjak Phillip Kotler koje je i gostovao u Zagrebu.

Priznate analize poslovanja velikih i srednjih tvrtki pokazuju kako se čak četvrtina prihoda tih tvrtki ulaže u marketing. U tom se pravcu svi tržišno svjesni hrvatski gospodarski subjekti danas i kreću. Oglašavanje je, uz spomenute odnose s javnošću, temelj izgradnje ugleda Vaše tvrtke, djelatnosti, uspostave Vašeg odnosa s klijentima ili partnerima. 

Marketing je gospodarska grana koja se bavi potrebama ljudi i načinima zadovoljavanja tih potreba. Marketing pronalazi i potrebe kojih potrošači u određenom trenutku nisu svjesni, te hi stvara, ali također pomaže kasnije u procesu oblikovanja proizvoda za zadovoljavanje tih potreba. Da bi se marketing uspješno vodio, potrebno je osmisliti i izraditi marketinški plan koji će bitinit vodilja na marketinškom polju u tvrtki.

Zahvaljujući našem iskustvu i izgrađenom pristupu marketingu, Vaši proizvodi i usluge će sigurno doći do željene publike. To je naš posao. Da bi poruka koju želite odaslati došla do ciljane javnosti potrebno ju je, prema statistički obrađenim podacima, ponoviti i do 7 puta.

Iskoristite velike mogućnosti koji pruža marketing, te profesionalne sposobnosti i znanje agencije MARKETING ODJEL radi poboljšanja svojih poslovnih rezultata. Dopustite javnosti da Vas upozna i prepozna u masi ostalih. U masi konkurencije! Stvorite u sebi svijest o vlastitoj djelatnosti, vlastitom proizvodu, vlastitoj usluzi, imenu i ugledu tvrtke. Postanite brand!

Agencija Vam nudi izradu marketinškog plana za marketinšku kampanju i ostvarivanje iste kroz zakup oglasnog prostora u medijima (televizija, tisak, radio, internet, javne površine - jumbo plakati i city lights, plakati, letci, brošure), te idejno i grafičko oblikovanje Vaše poruke javnosti. Nudi Vam marketinšku kampanju i kroz uslugu organizacije događaja - event management, te time pristup i drugim medijskim platformama kao što su seminari, konferencije ili izlaganje na sajmu.

To smo mi - MARKETING ODJEL! Više o nama govori i tiskano izdanje poznate brošure pod nazivom Marketing vodič. Provjerite više o nama u tiskanom izdanju.

I ne zaboravite - uživajte u blagodatima marketinga!

Internet Marketing

Internetski marketing je grana marketinške i internetske industrije koja profitno zadovoljava potrebe korisnika interneta, vlasnika web sjedišta i posrednika. Preduvjet za internet marketing je izrada web stranica. Ako želite naučiti više, agencija kroz projekt Web::Edukacija priprema polaznike kroz vlastitu edukaciju za poslove vezane uz Internet!


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.