Weekend Media Festival 2014 (WMF-2014)

Direktor ovogodišnjeg Weekend Media Festivala (2014) najavio je razloge zašto treba doći na WMF-2014: "Želimo omogućiti svakome da doživi Weekend na svoj način. Weekend ima mnogo lica i sami birate koje vam odgovara. Personalizirajte svoj festival!" Na njegove riječi se nadovezao glavni organizator rekavši sa se na Weekend Media Festivalu sklapaju poslovi što će reći da prihodi kompanija rastu s obje strane suradnje. 

Marketinške tvrtke koje angažiraju drugi zarađuju od cijene kreative, planirnaja i provođenja marketinških kampanji, a tvrtke koje ih angažiraju - rastom (iil održavanjem) profita. No, vratimo se malo festivalu.

Ako dođete na WMF, na predavanju "Smrt odnosa s javnošću" saznat ćete kako medijatizacija svega oko nas – pa i nas samih – mijenja pravila tržišne igre te kakva postaje uloga profesionalnih komunikatora u svijetu radikalne transparentnosti. Ne zaboravite također da na okruglom stolu sa Željkom Mitrovićem, medijskim mogulom regije i vlasnikom TV Pink, koji se po prvi puta pojavljuje na javnom nastupu ovakve vrste, pokušat ću saznati zašto se upravo sada odlučio na to. Kako je završila priča s Hrvatskom oko njegove jahte i osjeća li krivnju zbog velikog utjecaja koji TV Pink ima na kreiranje i širenje turbo folka?

Za kraj, na Weekend Media Festivalu 2014 na jednom mjestu možete čuti koji su najnoviji trendovi u svijetu marektinga i poslovanja općenito te se istovremeno upoznati s uspješnim primjerima i iskustvima iz regije.

Ako ga pogeldate, program i ove godine potvrđuje da je i ovogodišnji Weekend nezaobilazni događaj za sve relevantne igrače iz medijsko-marketinške industrije regije. Čujemo se poslije s dojmovima sa Weekend Media Festivala.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.