Weekend Media Festival 2009

U najuzbudljivijem trenutku u svijetu medija od pojave televizije, ne propustite priliku da se upoznate s najnovijim medijskim trendovima, čujete vodeće svjetske predavače, družite se s regionalnim profesionalcima te se dobro zabavite na Weekend partijima! Jeeeee!

Nakon izrazito uspješnog (oko 1,400 sudionika) prošlogodišnjeg, prvog Weekend Media Festivala 2008, u rujnu ove godine sve nas očekuje novi Weekend Media Festival. Ovogodišnji Weekend biti će duži (čak tri dana), veći (prostirati će se kroz više prostorija), biti će ljepši, pa i pametniji (sa više predavanja, panel rasprava i radionica) te, naravno i - zabavniji (očekujte tri velika eventa i raznovrsna popratna događanja).

Wekend media festival je produžena vikend inspiracija, informacija, inovacija i interakcija. Sva četiri I u jednom! :) To je središnji punkt okupljanja i suradnje regionalnih medijskih, komunikacijskih i marketinških stručnjaka....

Dođite na Weekend Media Festival 2009.

Tko će doći na Weekend Media Festival 2009 ?

Iz svih relevantnih medija, TV (televizija), Print (tisak), Internet, Telekomunikacije, Agencije za tržišno komuniciranje, Media agencije, PR (agencije za odnose s javnošću), marketinški profesionalci, marketinški amateri, TV produkcije, radio, vanjsko oglašavanje (jumbo plakati, billboards, ...), novinari, zabavnjaci, hostese, strani predavači, prodavači, studenti….

Robert Lee (SAD)

Predavanje i radionica na temu REALITY SHOW-a. Robert Lee je godinama bio direktor najveće talent agencije u Americi William Morris, nekadašnji je manager Britney Spears, Justin Timberlakea i Nicollette Sheridan! No, osim managmenta poznatih zvijezda, Robert je i producent poznatih reality show-ova za MTV, Bravo, Lifetime, Fox, NBC…

Panel rasprava o ženskim magazinima

Od brojnih ovogodišnjih panela diskusija izdvajamo panel diskusiju posvećen ženskim magazinima i njihovim čitateljicama. Weekend će na njemu okupiti urednice ženskih tjednika i mjesečnika iz cijele regije, te pokušati otkriti točno ŠTO ŽENE ŽELE?

Puna cijena kotizacije za tri dana festivala iznosi 3,000 kn + PDV.

Popust imaju članovi HUOJ-a i HURA-e.

Više: www.weekendmediafestival.com

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.