Slavimo 13. rođendan tvrtke i 7. rođendan Znatka

Znatkov rođendanU ovo neobično doba pandemije, u vrijeme kada ugostiteljki objekti su zatvoreni odlukom stožera Civilne zaštite, tvrtku Marketing odjel d.o.o., djelatnike, partnere i njihove prijatelje ništa ne sprečeva da proslave ovaj važan dan u okrilju svog doma, ako rade od kuće, odnosno s radnog mjesta. Tome u čast, danas za vrijeme ručka, svi djelatnici tvrtke Marketing odjel d.o.o., partneri i prijatelji pozvani su da dignu čašu pića u zrak i nazdrave 12. rođendanu tvrtke Marketing odjel d.o.o. i 7. rođendanu projekta web platforme s pitanjima i odgovorima - Znatko.

Čestitamo im!

Još malo i prošla je i ova neobična 2020. godina, a tvrtka Marketing odjel d.o.o. doživjela je i svoj 13. rođendan. Pri tome se svakako zahvaljuje svojim partnerima s kojima je surađivala tokom zadnjih godinu dana. Probati ćemo spomenuti sve po redu, a ako nekoga izostavimo - nemojte nam zamjeriti.

  • TIR-USLUGE d.o.o., Zagreb
  • Flipkod, Zagreb
  • Applied Development j.d.o.o., Sisak
  • Silus marketing j.d.o.o., Zagreb
  • Lineaflex C d.o.o., Zagreb
  • Vertigo nekretnine, Zagreb
  • Agram Banka d.d., Zagreb
  • PERFEKTAN TOP STIL j.d.o.o., Zagreb

Osim toga, projekt Znatko (regionalna web platforma za postavljanje pitanja i odgovaranje po uzoru na međunarodno popularni servis Quora) doživio je svoj revival odnosno oživio je nakon 6 i pol godina postojanja krzo vrlo aktivne nove korisnike te prikupio 5.500 novih odgovora u samo 4 mjeseca 2020. godine. Pri tome Znatko zahvaljuje poznatim osobama koje su aktivno na Znatku odgovarale na pitanja tokom ove godine. To su:

Znatko je inače godinama bio uspavan, ali živ projekt tvrtke te je u ljeto 2020. godine prilično živnuo. Rekli bismo da je Znatko buknuo ovog ljeta. Prilično mnogo novih korisnika se registriralo te je došlo do lančane ekspanzije odnosno eksplozije količine sadržaja na Znatku - kako pitanja tako i odgovora. Znatkov rođendan je službeno izabran na isti datum (7.12.) kada je i rođendan tvrtke pokretača Znatka, tvrtke Marketing odjel d.o.o.

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.