Poslovni softver

Danas je poslovni softver važan dio skoro svakog iole ozbiljnijeg poslovnog procesa.

Poslovni softver je u tvrtkama usmjeren za poslovne aktivnosti koje olakšavaju rad ljudima kroz poslovne procese tvrtke. Najviše se poslovni softver primjenjuje unutar tvrtke za sljedeće aktivnosti:

  • optimizacija poslovnih procesa,
  • osnaživanje produktivnosti rada zaposlenika,
  • ubrzanje poslovnih ciklusa,
  • snižavanje troškova (rashoda), te
  • poboljšanje komunikacije unutar tvrtke.

Na svjetskom i domaćem, te regionalnom tržištu danas možete pronaći razne poslovne programe, aplikacije - jednom riječju softver. I to uglavnom gotov. Napravljen za poslovanje za određeni poslovni proces. Ali ne i Vaš. Tu nastupaju tvrtke koje osim poslovnog softvera kao proizvoda, te održavanja nude i uslugu - prilagodbu postojećeg softvera za Vaše potrebe prema Vašoj narudžbi.

Tim pristupom poslovni softver se prilagođava Vašoj tvrtki, te su te prilagodbe u samom softveru, a ne u poslovanju Vaše tvrtke. Zato treba planirati unaprijed, te web development poslovnog softvera dolazi nakon planiranja.

Oblici nabavke gotovog softvera se uglavnom svode na najam softvera tj. licenciranje.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.