Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Smještaj

Turistički smještaj, privatni smještaj, hotelski smještaj

Smještaj za hotele ili apartmane te sobe u Hrvatskoj prihvatljive je cijene i za ljetovanje i za zimovanje u Hrvatskoj. Smještaj je najpovoljnije potražiti izravno od iznajmljivača apartmana tj. privatnog smještaja. Kod organizacije većeg broja sudionika putovanja te smještaja za više ljudi, preporučamo usluge turističkih agencija ili hotela.

Privatni smještaj

Hrvatska je idealna zemlja za odmor u kućama, apartmanima te preko agencija koje nude privatni smještaj na jadranskoj obali i otocima, ali i u kontinentalnoj i planinskoj Hrvatskoj. Turistički smještaj je ovdje moguće pronaći u svim dijelovima zemlje jer je turizam jedna od najjačih gospodarskih grana. Za dolazak u privatni smještaj najčešće se koristi osobni automobil ili autobus.

Hotelski smještaj

Uz hotelski smještaj često je u ponudi bogat izbor kavlitetno opremljenih hotelskih soba koje jamče prvorazredni smještaj za vrijeme boravka stranog i domaćeg gosta. Turizam u Hrvatskoj jednostavno nameće pružanje kvalitetnije usluge između hotelskih lanaca. Za dolazak u hotesli smještaj, osimšto se koristi automobil ili autobus, danas se sve više koristi i avion (za koji je potrebno osigurati avio karte).