Coaching

Caoching (hrv. trening) uključuje seminare, radionice ili individualni trening

Coaching (hrv. trening) je pristup usmjeravanja, instruiranja i treniranja osobe ili grupe ljudi sa misijom da se postigne zacrtani cilj ili razviju određene vještine. Postoji niz načina za treniranje (eng. coaching), vrste coaching-a, te metode coaching-a. Coaching vodi coach (hrv. trener).

Coaching uključuje seminare, radionice ili nadgledane vježbe (osobni trening).

Coaching omaže u bržem razvoju osobnosti i putu prema uspješnosti. Pri tome je odnos coacha i njegovog klijenta ravnopravan. Coach tu ima zadatak da usmjerenim pitanjima i kroz razgovor pomaže klijentu u postavljanju i ostvarivanju njegovih ciljeva. Kroz razgovor između coacha i klijenta stvara se kontekst koji klijentu omogućuje promjenu i lakše ostvarivanje svojih ciljeva. Klijent sam preuzima odgovornost za ostvarivanje svojih ciljeva, dok mu coach kroz coaching pomaže da otkrije sve što mu je za to potrebno. 

COACHING WITH HUMAN APPROACH SYSTEM DIALOGUE

Kako se pripremiti za coaching? Pripremite sve svoje životne ili poslovne izazove koje želite riješiti uz pomoć coaching-a tj. treninga (na primjer: pušenje, slabo samopouzdanje, odgađanje, problemi na poslu, loša organizacija vremena, promijene u karijeri, trema od javnog nastupa ili drugo), zapišite navedeno na papir i - spremni ste za coaching!

Preporuča se, iako nije uvjet da za pripremu prije nego što se spremite za coaching da pročitate neku knjigu o coaching-u. Počnite već danas sa posudbom u obližnjoj knižnici ili narudžbom putem internet knjižare.


Plaćeni oglas:

CoachingCoaching uz RE-FORMA osobni razvoj

  • Coaching - omogućava osposobljavanje osobe za samokontrolu u životu
  • Coaching - omogućava poticanje osobe na korak dalje uz neograničenu mogućnost slobode promišljanja i kretanja
  • Coaching - omogućava stvaranje snažnijeg "ja" u sebi samima

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.