Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Odnosi s javnošću

Odnosi s javnošću (engl. Public Relations)

Planiranje odnosa s javnošću (eng. Public Relations; PR) kakvo danas poznajemo postoji već oko pet stotina godina i u tom periodu pokazano je da se današnje poslovanje ne može zamisliti bez kvalitetno izgrađenih odnosa s javnostima. A to upravo naša agencija nudi Vašoj tvrtki!

Uspjeh neke tvrtke ne ovisi samo o kvaliteti njegovih proizvoda ili usluga nego dobrim dijelom počiva upravo na odnosima s javnošću.

Ako se želite nametnuti turbulentnom tržištu, da vas ono prepozna i prizna (hm, tko to ne želi?) ili ako želite doslovno očarati svoje kupce te sklopiti nove poslovne ugovore? Tada treba neizbježno posegnuti za našom uslugom odnosa s javnošću. Mi smo za Vas spremni predstaviti nove ideje za veću prepoznatljivost identiteta Vaše tvrtke od strane medija, pa tako i od strane čitatelja, slušatelja ili gledatelja tih medija. Dođite do ciljane publike na pravi način. Koristite PR!

Kampanja odnosa s javnošću vezana je uz:

Ako ste veliki klijent, Marketing odjel Vam može pomoći u odabiru agencije za odnose s javnošću, te za krizno komuniciranje.

 


PLAĆENI OGLAS

Manjgura

Manjgura Manjgura je poznata agencija za odnose s javnošću i krizno komuniciranje od 1997. godine kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata strana riječ. Manjgura je specijalizirana za PR od strateškog planiranja do stavljanja zareza u Vaše tekstove. Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i novi mediji.

Za Manjguru klijenti kažu da se u odnosima s javnošću zaista dobro snalaze. Inače, "manjgura" znači "curica" na dubrovačkom govornom području. Možda je nezgrapnog imena, ali je zato neodoljiva. :)