Odnosi s javnošću

Odnosi s javnošću (engl. Public Relations)

Planiranje odnosa s javnošću (eng. Public Relations; PR) kakvo danas poznajemo postoji već oko pet stotina godina i u tom periodu pokazano je da se današnje poslovanje ne može zamisliti bez kvalitetno izgrađenih odnosa s javnostima. A to upravo naša agencija nudi Vašoj tvrtki!

Uspjeh neke tvrtke ne ovisi samo o kvaliteti njegovih proizvoda ili usluga nego dobrim dijelom počiva upravo na odnosima s javnošću.

Ako se želite nametnuti turbulentnom tržištu, da vas ono prepozna i prizna (hm, tko to ne želi?) ili ako želite doslovno očarati svoje kupce te sklopiti nove poslovne ugovore? Tada treba neizbježno posegnuti za našom uslugom odnosa s javnošću. Mi smo za Vas spremni predstaviti nove ideje za veću prepoznatljivost identiteta Vaše tvrtke od strane medija, pa tako i od strane čitatelja, slušatelja ili gledatelja tih medija. Dođite do ciljane publike na pravi način. Koristite PR!

Kampanja odnosa s javnošću vezana je uz:

Ako ste veliki klijent, Marketing odjel Vam može pomoći u odabiru agencije za odnose s javnošću, te za krizno komuniciranje.

 


PLAĆENI OGLAS

Manjgura

Manjgura Manjgura je poznata agencija za odnose s javnošću i krizno komuniciranje od 1997. godine kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata strana riječ. Manjgura je specijalizirana za PR od strateškog planiranja do stavljanja zareza u Vaše tekstove. Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i novi mediji.

Za Manjguru klijenti kažu da se u odnosima s javnošću zaista dobro snalaze. Inače, "manjgura" znači "curica" na dubrovačkom govornom području. Možda je nezgrapnog imena, ali je zato neodoljiva. :)


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.