Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Poslovna edukacija

Poslovna edukacija je proces stjecanja znanja i vještina za upravljanje poslovnim procesima

Poslovna edukacija je proces stjecanja znanja i vještina nužnih za kvalitetno i optimalno pristupanjem poslovnim procesima. Poslovni procesi mogu biti makro procesi gdje poslovna edukacija podučava managere da odlučno vode timove poslovnih ljudi, odnosno mikro procesi ili osobni procesi gdje poslovna edukacija podučava ljude komunikacijskim vještinama jedan-na-jedan (1-na-1).

Poslovna edukacija je provjeren put stjecanja poslovnih znanja i vještina temeljen na višegodišnjoj analizi poslovnog iskustva mnogih uspješnih ljudi u svijetu. Osnova njihovog poslovnog uspjeha je odlična poslovna edukacija i prihvaćanje novih poslovnih znanja, ali i onih dokazanih ranije.

Danas se poslova edukacija odvija kroz nastavne cjeline kao što je seminar, radionica, te kroz puno cjelovitiju obrazovnu cjelinu koja se zove akademija.

Zašto je poslovna edukacija važna za poslovne ljude?

Pa, mnoge stvari poslovnih ljudima u poslu i u životu mogu biti oduzete: automobil, nekretnina, posao. Jedina stvar koja Vam pri tome ne može biti oduzeta je Vaše znanje i iskustvo. Sa znanjem možete učiniti sve ponovno, postići sve nove stvari i uzeti natrag sve stare. Naučite kako obuzdati svoj kredit, te kada uopće smijete koristiti kreditiranje u poslu i - za što.

Također, jedan od ciljeva poslovne edukacije je nauči raditi (i živjeti na poslu, ako veći dio dana provedemo u uredu ili na terenu) s ljudima različitih osobnosti i poslovno-privatnih motiva.

 


Plaćeni oglas:

CoachingPoslovna edukacija u RE-FORMA-i

  • Poslovna edukacija - znači osposobiti klijenta da upravlja svojim poslom, a ne on njime
  • Poslovna edukacija - znači potaknuti osobu na napredak u poslu, a istodobno mu dati veliku slobodu upravljanja
  • Poslovna edukacija - znači uspostaviti partnerski odnos između nadređenih i podređenih u firmi